2777
2789

نومودونم

مترسک:وقتی نمیشود رفت=>همین یک پا هم اضافیست.خواهش میکنم دگ‌کاربری منو نترکونین چون خط زیااااااااد دارم 🤪در نی نی سایت باید زورکی بعضی ها رو دوس داشت وگرنه ترور میشی......مثلا سردار دلها رو 😒وااااااااا.......چرا این قد میترکونین خداوکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از زندان بدتر شده اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم کرم های دور چشم شیسیدو معجزه میکنن معجززززهفقط باید ببینی برا مورد شما کدوم خوبه من برا مورد دیگه ای دارم بینظیره بعد از ۱ بار تاثیرشو میبینی حتما راجع بش تحقیق کن

خواهرم بیچاره هر راه طبیعی رفت برطرف نشد رفت داروخونه گفت کرم نیوآ داد خیلی کوچیکه ۵۰تومن درحد چسب قطره ایه

اونو میزنه زیرچشمش هی ماساژ میده طولانی مدت خیلی بهتر شده

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
منم امروز اریکه خریدم امیدوارم جواب بده 

هی ماساژ بده بزار جذب بشه بعضی چیزا مشکل درونی دارن خواهرم تاحالا آزمایش نداده

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

کرم ول کن نتیجه نمیده اگر هم نتیجه بگیری موقتیه بهترین راه تغذیه درست،خواب کافی، مصرف مایعات زیاد استفاده از آب خیار و یا سیب زمینی برای دور چشم عالیه 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
هی ماساژ بده بزار جذب بشه بعضی چیزا مشکل درونی دارن خواهرم تاحالا آزمایش نداده

من آزمایش دادم مشکلی نداشتم من همون موقع که میزنم چندثانیه بطور ضربه ماساژ میدم سریع جذب میشه دیگه نمیدم

یه کرم دورچشم اوریجینز داشتم که عصاره جنسینگ داشت به طور معجزه اسایی دور چشممو روشن کرده بود ولی تاثیری رو خطوط و گودی نداشت. لانکوم خریدم فک کردم بهتره ولی کلا همون تاثیرم نداشت که اوریجینز داشت

دلم خیلی شکسته