2777
2789

خانومایی ک بچه اتونو از دست دادین تو بارداری و الان بازم بچه دار شدین بگین چه حسی داشتید وقتی اولین دفعه بچه اتونو بعد اون عزیز از دست رفته دیدین؟

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔

من ی بچ دارم خداروشکر ولی دوتا سقط داشتم دلم میخواد اون لحظه رو 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

اول که دیدمش زود یاد قیافه اون افتادم،شبیه نیستن ،اصلا،این کمکم کرد

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولتونم دیده بودی؟

بله،یکماهش بود از دست دادیمش،بعدا ک دوباره ازدواج کردم،خدا بهم لطف کرد🙏💕

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

منم تازه بچه ام رو تو ۱۴ هفته سقط کردم. چشمم پشتش مونده و دلم پیش دستای کوچیکشه... خدا برای هیچکس نیاره! الهی هردومون زود مادر شیم❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
بله،یکماهش بود از دست دادیمش،بعدا ک دوباره ازدواج کردم،خدا بهم لطف کرد🙏💕

خدارو شکر ایشالا ک خداوند همیشه شادت کنه

خدارو شکر ایشالا ک خداوند همیشه شادت کنه

مرسی عزیزم،خودتوچطور؟

منم تازه بچه ام رو تو ۱۴ هفته سقط کردم. چشمم پشتش مونده و دلم پیش دستای کوچیکشه... خدا برای هیچکس نی ...

الهی آمین. خدا صبرت بده