2777
2789
عنوان

کنترل کردن خوبه یا بد؟

153 بازدید | 25 پست

اینکه طرفتون مدام کار داشته باشه به رفت و آمدتونو دوستاتون هرچقدم کم رو اعصابتون نمیره؟اذیت نمیشین؟در حالی که میدونه دیگه دوستیتون خیلی عمیق نیست یا میبینه رفت وآمدتون خیللللی کمتر شده اما برای یه تلفن که دوستتون میکنه یا پیام میده قیافه بگیره،الان من حساس شدم و دارم فرافکنی میکنم یا واقعا اون حساسه☹☹🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشت جهنم خواهد شد اگر قفل بر درش باشد... نباید آدما رو تو رابطه محدود کرد چون خودش عقل داره و میفهمه که با کی رفاقت کنه. اگه هم عقل نداره که اصلا شخص مناسبی برای رابطه و ازدواج نبوده

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
کارش اشتباهه مگه خودت عقل و شاور و تشخیص نداری مه بگه با کی رفت و امد کنی؟

همین دیگه منم که ناراحت میشم میگه پس من ناراحت میشم یا از چیزی بدم میاد چطوری بگم میگم خب آقا کلا رفتار و رفت وآمد پوشش و آدمای اطرافم همش جوریه که تو دوست داری نظر بدی من اذیت میشم تو کتش نمیره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مگه خریده شومارو

میگه صفر تا صد تو حق منه تو جایگاهی که حق منه بهم نمیدی دوست داره هرچی میگه من بگم چشم در حالی که من به هیچیش کار ندارم هییییچیش ها همیشم میگم هرجور خودت صلاح میدونی تا 

شاید یاد بگیره اما انگار نه انگار فک میکنه درصورتی خوبه که مدام به پر وپای هم بپیچیم برای روابط همدیگه چارچوب بزاریم

همین دیگه منم که ناراحت میشم میگه پس من ناراحت میشم یا از چیزی بدم میاد چطوری بگم میگم خب آقا کلا رف ...

بنظرم بد نیس یکم بهش گیر بدی و کنترلش کنی وقتی ناراحت شد بگی خواستم مقابل به مثل کنم 

البته خیلی از اقایون ایرانی اوایل ازداج و اشنایی به همه جی خانوم نظر میدن نمیدونم چه اصراری دارن زن و تغییر بدن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
مردا همینجورین .میگن زنا ب ما کاری نداشته باشن ولی ما از همه کار اونا سر در بیاریم کنید و گیر بدیم ب ...

والله منم به اون گیر بدم مشکلی نداره ولی خب من مدلم گیردادنی نیست اصلااااا

میگه صفر تا صد تو حق منه تو جایگاهی که حق منه بهم نمیدی دوست داره هرچی میگه من بگم چشم در حالی که من ...

خوب حالیش کن که خودت واسه خودت چارچوب داری نه ایشون برات چارچوب بذارن