2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشم دکتر خوب وجود نداره گلم باید رفت و امد کنی بندر سر این مسائل

ووواقعا مگه میشه یعنی هیچ

خب بندر برام سخته آقام کارش جوریه نمیشه رفت آمد کنم بندر سراغ دارین آدرس هم بدین

ووواقعا مگه میشه یعنی هیچ خب بندر برام سخته آقام کارش جوریه نمیشه رفت آمد کنم بندر سراغ دارین آدرس ...

بله میشه

من دو سال قشم بودم جونم سر این رفت وامد دراومد واسه پوست واسه لیزر تو اقدام رفتم و...قشنگ ماهی دو سه بار بندر میرفتم میومدم.تا اینکه دوباره جنع کردم اومدم بندر

از نظر درمانی متاسفانه قشم زیر صفره گلم.بندر دکتر زیاده ولی دیر نوبت میدن ..تو نتم بزنی هست.دکتر کریمی‌.دکتر محسنیان.دکتر ذوالفقاری و...

بله میشه من دو سال قشم بودم جونم سر این رفت وامد دراومد واسه پوست واسه لیزر تو اقدام رفتم و...قشنگ ...

وای چقدر بد الآنم که همی چی گرونه یکی از همسایه ها بهم گفت دکتر نسرین لطفی بنظرت خوبه برم این دکتره قشمه

بله میشه من دو سال قشم بودم جونم سر این رفت وامد دراومد واسه پوست واسه لیزر تو اقدام رفتم و...قشنگ ...

از این دکتر که گفتی خودت رفتی پیششون؟منم هیج جا رو بلد نیستم آخه وگرنه تنهایی میرفتم

وای چقدر بد الآنم که همی چی گرونه یکی از همسایه ها بهم گفت دکتر نسرین لطفی بنظرت خوبه برم این دکتره ...

والا گلم من تجربه دو سال زندگی تو قشمو گفتم بهت..

خود قشمیها برای کار درمانی میان بندر‌

باز درمانگاه دارا بهتر از بقیه جاهاست دکتراشم بد نیستن البته تو هفته یکی دو روز میان واسه چند ساعت.من نرفتم پیششون ولی خب کلا چون درمانگاه سپاهه شاید ی مقدار بهتر باشه

والا گلم من تجربه دو سال زندگی تو قشمو گفتم بهت.. خود قشمیها برای کار درمانی میان بندر‌ باز درمانگ ...

آره یبار رفتم ولی خب دکتراش عوض میشه فقط واسه معرفی میان انگار

آره یبار رفتم ولی خب دکتراش عوض میشه فقط واسه معرفی میان انگار

میگم که عزیزم 

وقتتو وهزینه تو تو قشم هدر نده..رفت و امد که کاری نداره فقط خسته کنندست دیگه..نیاز نیست حتما همسرت همراهت باشه خودت راحت میتونی بری و بیای