2777
2789

شوهرم خیلی بفکرخونوادشه حالا با پدرومادرش کاری ندارم دغدغش اینه که یه کاری واسه خونوادش حالاچه پدر مادر ابجیا برادراش حتی زن برادرش عمودایی و... چون برادراش تقریبا بیکارن وشغلشون دست وپاشکسته ازاده احساس دین میکنه نسبت به همشون خیلی کاریه شوهرم اما من فکرمیکنم همش بخاطر اوناس که داره تلاش میکنه به یه جایی برسه دست اونارو بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اونا اصلا محلمون نمیذران فقط شوهرمن درگیر اوناس 

اگه راه حلی پیدا کردی بگو شوهرمنم دقیقا مثل شوهر توعه 

میگما شوهرامون یکی نباشه؟   

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   
اخه اونا اصلا محلمون نمیذران فقط شوهرمن درگیر اوناس 

شوهرت ی جور عذاب وجدان در درونش داره ک اطرافیان رو خوشحال نبینه خودش رو سرزنش میکنه دیگه کاری نداره ک اونا محل میدن یا نه

خدایا ممنونم😍تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
کلافم کرده بخدا ☺☺نمیدونم والا😀

دقیقا والا من دنبال اینم بیخیال شم شوهرم که دست بردار نیست 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   
شوهرت ی جور عذاب وجدان در درونش داره ک اطرافیان رو خوشحال نبینه خودش رو سرزنش میکنه دیگه کاری نداره ...

اره دقیقا مثلا جاریم اصلا منوبچمو تحویل نمیگیره ولی شوهرم دوسداره واسشون کاری کنه منم میگم نمیبینی رفتارشونو بامن میگه من کاری به این کارا ندارم بایدکمکشون کنم

شاید فکرکنید مشکل از منه ولی واقعا رفتارای شوهرم منو حساس کرده جوریکه دیگه دلم نمیخاد شوهرم پیشرفت کنه میشینه باخودش خیالبافی میکنه کاش یه خونه ی دوطبقه داشتم یکیشومیدادم داداشم مفتی میشست واسه خاطر اونا دوسداره خونه بگیره

شاید فکرکنید مشکل از منه ولی واقعا رفتارای شوهرم منو حساس کرده جوریکه دیگه دلم نمیخاد شوهرم پیشرفت ک ...

مثل من 

واقعا مشکل بزرگیه جدا از شوخی 

ما میخوایم یه عمر باهاشون زندگی کنیم نمیشه اینطوری ادامه داد