tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 عنوان سونوگرافی 139 بازدید | 13 پست سلام دوستان من فرداصبح باید برم سونوگرافی رحم و تخمدان حالا نمیدونم باید ناشتا باشم یااینکه ربطی نداره؟اخه چون اولین باره میخوام برم سونوگرافی خیلی هم استرس دارم گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍 1399/02/16 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20462 نه لازم نیست ناشتا باشی طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
افوربیا عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 15745 ربطی نداره. استرس برای چی اخه. اگه داخلیه که هیچ ناراحتی نداره. اگه شکمی باشه قسمت بدش فقط اینه که باید جیشت و نگه داری
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 نه لازم نیست ناشتا باشی ممنونم عزیزم گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 نه ربطی نداره. توپریودته؟ نه عزیزمروز۱۳قاعدگی برای فولیکول باید برم سونوگرافی گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 ربطی نداره. استرس برای چی اخه. اگه داخلیه که هیچ ناراحتی نداره. اگه شکمی باشه قسمت بدش فقط اینه که ب ... شکمی انجام میشه عزیزماره باید نگه دارم گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 ربطی نداره. استرس برای چی اخه. اگه داخلیه که هیچ ناراحتی نداره. اگه شکمی باشه قسمت بدش فقط اینه که ب ... شکمی انجام میشه عزیزماره باید نگهش دارم گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 نه عزیزم روز۱۳قاعدگی برای فولیکول باید برم سونوگرافی اخه من واسع کیست میخوام برم میگن تو پریود بهتر جواب میده ولی سختمه پریود باشم واژینال انجام بده امید زندگیم دوقلوهام😍
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 اخه من واسع کیست میخوام برم میگن تو پریود بهتر جواب میده ولی سختمه پریود باشم واژینال انجام بده ... باید حتما دوران پریودی انجام بدی؟خیلی سخته پریود باشی و سونو واژینال انجام بدی گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 باید حتما دوران پریودی انجام بدی؟ خیلی سخته پریود باشی و سونو واژینال انجام بدی اره دکترم گفته روز سوم پریود منم خیلیییی بدم میاد امید زندگیم دوقلوهام😍
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 اره دکترم گفته روز سوم پریود منم خیلیییی بدم میاد اره واقعا حق داریکی باید بری؟الان پریود شدی؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 اره واقعا حق داری کی باید بری؟الان پریود شدی؟ نه هفته ی دیگه میشم . اونموقع میرم . دوس دارم زودتر باردار بشم ولی کیست بزرگ دارم سه ماه ال دی خوردم برم بینم خوب شده یا نه امید زندگیم دوقلوهام😍
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 نه هفته ی دیگه میشم . اونموقع میرم . دوس دارم زودتر باردار بشم ولی کیست بزرگ دارم سه ماه ال دی خوردم ... ان شاءالله که کیستت از بین رفته و همین ماه باردار میشی عزیزممنم این ماه بعداز پریودیم اقدام کردم حالا ببینم خدا چی میخواد امروز اومدم سونو سایز فولیکول هامو بدونم گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍