2777
2789
عنوان

ی دخترغمگین که بختش سنگ شده بازنمیشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 52 پست

ینی خاستگار نداشتی؟؟؟

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
ینی خاستگار نداشتی؟؟؟

داشتم الانم داارم ولیی انگاربختم سنگ شدهه خودمم خوشگلمم

مادرم جایی نمیبره همش خونه ام بخدااا اخه من قبلن نامزد بودم

بهم خورد ب دلایلی پسره اشنابود یکم تهران پارسی بودن همش 

مادرش هرچی میگفت هرچی میگفت حرف اون بود ازمادرش اجازه 

میگفرد اقا اب بخوره عجبا بعدمن بعده ۳ماه نامزدیم بهم زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم الانم داارم ولیی انگاربختم سنگ شدهه خودمم خوشگلمم مادرم جایی نمیبره همش خونه ام بخدااا اخه من ...

بایکی دیگ از خاستگارات نامزد شو ببین چی میشه

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
بایکی دیگ از خاستگارات نامزد شو ببین چی میشه

اخه مثلن طرف ۲۲سالشه اونم فامیله ب درده من نمیخوره من اکه خاستگاره غریبه داشته باشم بهم بخوره بعد اونم ۳۰یا۳۲سالش باشه

منودرک کنه شرایطشم مث من باشه 

چجوری نمازجعفرطیار چن روز خوندی میشه توضیح بدی سپاس ؟!

ي بار خوندمش،رفته بوديم امام رضا

خوندش هم خيلي راحته الان دقيقا حفظ نيستم،ولي سوره هاي زلزال و عاديات و نصر و توحيد داره تو هر ركعت ،ك البته اگه همون توحيد رو هم تو همه ركعت ها بخوني هم درسته

سرچش كن

بطور خلاصه بگید

بددل خسیس ریاکارددروغگوبی مسئولیت وسواس سردمزاج اهله تهمت وبدبین تعصبی وفریب کار.بیرونم کرده نه نفقه میده نه مهریه میده نه دنبالم میادنه طلاقم میده.منم دیگه نمیخوامش

بددل خسیس ریاکارددروغگوبی مسئولیت وسواس سردمزاج اهله تهمت وبدبین تعصبی وفریب کار.بیرونم کرده نه نفقه ...

از اول این طوری بوده؟

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
ازلحظه ای که اومددرآرایشگاه دنبالم وشبش عروسی بودشروع شد.البته توی عقدهم یه حالتایی میدیدم ولی خیال ...

مادر نداره؟

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
داره

میونشون خوب نیست درسته؟

میونشون خوب نیست درسته؟

عالیه.ولی شوهرم کلااززن جماعت نفرت داره.عکسه دختربچه نشونش میدم میگه عهههه.😐کلاخونواده ی مردسالاروزن ستیزی دارن .ولی بامادرش رابطه ش خوبه .