2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما هم ترک هستیم به آدم هیز نمیگیم چشم شور.به کسی که طرفو چشم بزنه مثلاً طرف کله پا بشه یا بچه ی ...

فکر میکنم منظور ایشون همون  شور گوز   بود اگه ترک باشین ک میدونین

بازم میگم من فقط حدس زدم

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
ولی اگه چندتامردباهم باشن ویه خانم اینجوری ببینن هرکدوم یه چیزی میپرونن وبامنظورنگاه میکنن .حالاشاید ...

ایشون که باهاش بحث میکنید یه اقا هستن و بحث باهاشون فایده نداره ها .قبلا با هر دو آقای حاضر در این تاپیک گفتگو داشتم .آب در هاونگ کوبیدنه ! ایشاله نتیجه بگیری از بحث😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حالا هیز یا چشم شور یا هرچی باشه شوهرم منو ححرص میده ده ساله اینطوریه باهاش کیف نمیکنم برم خیابون یا ...

این یه مسعله عادیه ناخوداگاه

بزرگش نکن خودت اذیت میشی

طرف فاز روشنفکری برمیداره میگه دین من انسانیت   ولی نامرد ترین و کثیف ترین انسان رو زمینه...

شوهرمنم بعضی اوقات تو خیابون خیلی نامحسوس نگاه میکنه البته بعضی اوقات ومنم کمی حرص میخورم بابا کلا ذات این مرداست اختیار چشاشونو ندارن

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
واقعا پس بره گم شه

نخ دیگه تا این حد😂😂

کلا با مردای اینجا گفتگو نکنی بهتره .مگه اونا که جنتلمن هستن و در مباحث ،خیلی قوی و بزرگوار ظاهر میشن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نخ دیگه تا این حد😂😂 کلا با مردای اینجا گفتگو نکنی بهتره .مگه اونا که جنتلمن هستن و در مباحث ،خیلی ...

خب اگه مثه یه مرد اومده بود وسوالشو میپرسید یه چیزی ولی الان خودشو درنقش یه زن جا زده

خب اگه مثه یه مرد اومده بود وسوالشو میپرسید یه چیزی ولی الان خودشو درنقش یه زن جا زده

نه استارتر را نگفتم ها .اون کاربری که ریپلایش کردید مرد هست .استارتر را نمیدونم ...