2777
2789
عنوان

بنظرتون برم امپولو بزنم یانه؟

115 بازدید | 14 پست

پریودی اخرم 25 اسفند بود دیگ ازاونروز نشدم پری حالا عقدهم هستم و قبلا هم نامنظم بوده الا دوسه سالی هس اما نرفتم دکتر و امروز دیگ رفتم دکتر زنان برام امپول نوشت بنظررتون امپول بزنم؟هورمونی نیست؟م

شکلی برام پیش نمیاد ؟؟؟ک ازاین امپولا بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم تنبلی داره. میگه سه ساله نامنظمم

اره انگار باید بره سونو بعدا واسه باردار شدن واسش مشکل پیش میاد من الان تنبلی تخمدان ندارم یک ساله اقدامم دیگه چه برسه به این 

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
اره انگار باید بره سونو بعدا واسه باردار شدن واسش مشکل پیش میاد من الان تنبلی تخمدان ندارم یک ساله ا ...

آره اصلا نمیدونم چه دردیه. من هیچ علامتی ندارم دقیقا سره همون روز دورم شروع میشه. نه جوش نه پرمویی هیچی. تابستون پارسال رفتم به خاطر درده معدم سونو گفت تنبلی داری اصلا یه لحظه موندم. 

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
آره اصلا نمیدونم چه دردیه. من هیچ علامتی ندارم دقیقا سره همون روز دورم شروع میشه. نه جوش نه پرمویی ه ...

واقعا اخه من دوبار رفتم دوتا دستگاه مختلف فقط فولیکولام کوچیک بوده و مشکلی نداشتم

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
واقعا اخه من دوبار رفتم دوتا دستگاه مختلف فقط فولیکولام کوچیک بوده و مشکلی نداشتم

من فولیکولای ریز و متعدد دارم دکترم بهم دارم نداد گفت وقتی منظمی دارو نمیخواد ☹️☹️☹️ انشالله که مامان میشی به زودی

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
من فولیکولای ریز و متعدد دارم دکترم بهم دارم نداد گفت وقتی منظمی دارو نمیخواد ☹️☹️☹️ انشالله که ماما ...

مرسی ایشالا