2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ببینی چی برات اولویته مثلا کسی که زیاد بیرون و سفر میره حتما کالسکه ای که جمع شه لازم داره ، صندلی ماشین اگر ماشین دارید از واجباته صد درصدیه چون جون بچه وسطه، صندلی غذا برای من حیاتی بود چون متنفر بودم بچه هر جا بشینه و بریزه الانم که نزدیک ۴ سالشه همچنان استفاده میکنه ، کریر من نگرفتم چون به نظرم پول بیخود دادنه صندلی ماشین رو از بدو تولد گرفتم دیگه اون لازم نبود ، گهواره نگرفتم چوون بچه عادت میکنه با تکون بخوابه جایی نباشه بیچاره میکنه تخت کنار مادر گرفتم که میچسبید به تخت خودمون،ظرف برا پخت غذاش که از ۶ ماهگی لازمه یه دونه قابلمه استیل کوچیک تو سرویسم بود اونو استفاده کردم جدا نرفتم ظرف بخرم ، یه سری چیزام که کاملا تابلو واجبه مثل حوله و دستمال خشک کن و اینا دیگه راجع بهشون نگفتم، تب سنج حتما یه چیز خوب بگیر ست بهداشتی هم چیز اضافه داره یه برس نرم یه ناخن گیر و تب سنج کافیه ، پوارها اکثرا به درد نمیخورن از کنارشون هوا میره من ۴ مدل پوار گرفتم هیچکدوم خوب نبود . پاپوش اصلا به کارم نیومد الکی پول دادم ، سرهمی اگر گرفتی بدون جوراب بگیر چون جورابدارا زود تنگ میشه 

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم

اگر رفتی سیسمونی بخری گول فروشنده هارو نخور یه عالمه چیز الکی بهت میدن از قبل لیست تهیه کن با لیستت برو . قنداق خوری سرلاک خوری قطره چکون و هزار تا چیز الکی همه قطره ها خودشون قطره چکون دارن سرلاک رو هم با قاشق میشه داد اینا همه پول الکی دادنه ، شیشه شیر چند سایز و مدل میگن بخر در حالی که شما معلوم نیست اصلا بخوای شیر خودتو بدی یا شیر خشک یه دونه شیشه شیر کوچیک فعلا بخر تا بعدا معلوم شه ، چیزایی که یادم میادو برات میگم باز اگر چیزی به ذهنم رسید میام مینویسم چون من خودم سر سیسمونی از همین تجربه ها استفاده کردم خیلی خوب خرید کردم 

ساک وسایل نوزاد خیلی زود کوچیک میشه من بعد یه مدت رفتم یه کوله پشتی چرخدار خریدم که هم به کمرم فشار نیاد هم همه اسباب بازیا و وسایلش جا شه 

ساک وسایل نوزاد خیلی زود کوچیک میشه من بعد یه مدت رفتم یه کوله پشتی چرخدار خریدم که هم به کمرم فشار ...

خیلی جامع و کامل بود

واقعا سردرگممم 

ممنون

تو بخند تا ديگران كور شوند از حالت!
خیلی جامع و کامل بود واقعا سردرگممم  ممنون

بازم اگر چیزی یادم اومد میام برات مینویسم حتما چون خیلی چیزای زیادی هست ادمم که تجربه نداره واقعا نمیدونه کدوم کاربردیه 

باید ببینی چی برات اولویته مثلا کسی که زیاد بیرون و سفر میره حتما کالسکه ای که جمع شه لازم داره ، صن ...

دقیقا منم همینچیزا خیلی بدردم خورد 

و اینکه پوار همه مدل گرفتم بدرد نخورد فقط از اونایی ک تو بیمارستان برا نوزاد استفاده میکنن فقط اونا خوبه ک الانم هنوز استفاده میکنم 

راجب کریر هم درسته صندلی بدو تولد کمک میکنه ب حذف کریر ولی من چون مطب و رستوران و مهمونی و عروسی زیاد میرفتم اونا توی کریر میذاشتمش خیلی خوب بود .

دقیقا منم همینچیزا خیلی بدردم خورد  و اینکه پوار همه مدل گرفتم بدرد نخورد فقط از اونایی ک تو ب ...

پوارای بیمارستانی درز نداره برا اون خوبه ، برا بیرون رفتنم اگر خمل کریر اذیتت نکنه میشه گرفت از این کریرکات میگن فکر کنم سبکتره از کریرا که صندلی ماشینم میشه اونارم میشه گرفت ولی کلا یه سری چیزا برحسب نیازه مثلا خواهرشوهر من کالسکه گرفت ولی یه بارم استفاده نکرد برعکس من خیلی استفاده کردم تو این گرونی باید خیلی دقت کرد تو خرید پول الکی ندیم 

پوارای بیمارستانی درز نداره برا اون خوبه ، برا بیرون رفتنم اگر خمل کریر اذیتت نکنه میشه گرفت از این ...

ن عزیزم من کریر رو حمل نمیکنم 

کریر ک مناسب حمل نیست چون سنگینه ولی تو مطب دکتر مثلا بچه تو کریر رو صندلی یا زمین هست 

یا تو رستوران دیگه نیازی نیست رو میز بزاریش 

من چون بچه رو بغل نمیگرفتم اکریر واقعا بهم کمک کرد 

تا ۹ ماهگی هم بعنوان صندلی ماشین استفاده کردم.

کالسکه هم یه دونه مبله گرفتم بدردم نخورد چون اهل پیاده روی نبودم 

رفتم یه دونه هواپیمایی گرفتم خیلی بدردم خورد چون خیلی اهل سفر هستم 

اره ادم با توجه ب مدل زندگی خودش و .. میتونه وسایلای بزرگ سیسمونی رو بخره