2777
2789
عنوان

دوستان گل مشهدی 😍

153 بازدید | 22 پست

سلام نماز روزه هاتون قبول

من درحال خرید جهیزیه ام 

میدونین کجا فرش اشپز خانه فانتزی طور داره؟؟

و اینکه بهتون بگم اگر فروشگاه بانی بن نرفتین حتمن برین خیلی خوبه قیمتا معقول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ادرس میخوای یا تبلیغاته؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
فروشگاه چی هست این بانی بن آدرسشو هم بگو انشالله خوشبخت بشی عزیزم

ی فراشگاه سه طبقه لباس لوازم خونه اسباب بازی اقا قیمتاش معقول بود ولی خلوت بود گفتم شاید کسی مشناسه

چ فکرتون منفیه.مال بابامه ک تبلیغ کنم؟گفتم شاید یکی جهیزیه بخره یا سیسمونی بره بخره

ن عزیزم ادرسشو بده اگ خدا لطف کنه برج ۴ میخوام اقدام جدی کنم بلکه بهم ی دختر خوشگل بده😍

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ن عزیزم ادرسشو بده اگ خدا لطف کنه برج ۴ میخوام اقدام جدی کنم بلکه بهم ی دختر خوشگل بده😍

انشالله

تووجاده شاندیز اولا

ببین برا اسباب بازی خوبه چون لباس بچه فک نکنم داشته باشه همه میومدن برا سیسمونی میخریدن

انشالله تووجاده شاندیز اولا ببین برا اسباب بازی خوبه چون لباس بچه فک نکنم داشته باشه همه میومدن بر ...

من برا کالکسه کریر....ایناها رو داره؟