خداکجایی؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 884 عنوان این شیرخشک نان کید جدید که نی نی سایت داره تبلیغ میکنه به بچتون دادید؟ 13324 بازدید | 19 پست میخوام ببینیم مثل همون قبلیه ؟ پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق 1399/02/16 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداکجایی؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 884 اپتاکید هم بگید لطفا آپتاکید خیلی خوشمزست وانیلیه پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14360 آپتاکید خیلی خوشمزست وانیلیه قیمتش چنده؟ من برا خودم میخام واس چاق بشم یکی گرفتم خیلی بدمزه س شوره انگاری همسرم دلیل من است. 💜🌱
خداکجایی؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 884 قیمتش چنده؟ من برا خودم میخام واس چاق بشم یکی گرفتم خیلی بدمزه س شوره انگاری 27تومن پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25555 آپتاکید خیلی خوشمزست وانیلیه حتما بايد بالاي سه سال باشه بچه؟ برا بيست ماهه نميشه داد؟ اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خداکجایی؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 884 قیمتش چنده؟ من برا خودم میخام واس چاق بشم یکی گرفتم خیلی بدمزه س شوره انگاری آپتامیل نگیر آپتاکید بگیر برای سه سال به بالا پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14360 آپتامیل نگیر آپتاکید بگیر برای سه سال به بالا مرسی گلم 😍❤️ همسرم دلیل من است. 💜🌱
خداکجایی؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 884 حتما بايد بالاي سه سال باشه بچه؟ برا بيست ماهه نميشه داد؟ من از 18ماهگی دادم دکتر داروخانه گفت مشکلی نیست پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25555 من از 18ماهگی دادم دکتر داروخانه گفت مشکلی نیست تو شيشه ميربزي يا با ني ميدادي؟ اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خداکجایی؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 884 تو شيشه ميربزي يا با ني ميدادي؟ توی شیشه شیر .بچه های بزرگتر با لیوان میخورن .توی فامیل ما بزرگسالان هم میخورن پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25555 توی شیشه شیر .بچه های بزرگتر با لیوان میخورن .توی فامیل ما بزرگسالان هم میخورن خوب وقتي طعمش اينجور كه ميگي خوب باشه چرا نخورن بزرگام😄پسر من اصلا شير خشك نخورد بعد شش ماهگي رشدم عقب افتاد يكم دوس دارم بخوره مواد غني شده زياد داره اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25555 راحت پيدا ميشه عزيزم؟؟ اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خداکجایی؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 884 خوب وقتي طعمش اينجور كه ميگي خوب باشه چرا نخورن بزرگام😄 پسر من اصلا شير خشك نخورد بعد شش ماهگي رشد ... حالا بچه من جز شیرخشک و شیشه هیچی رو قبول نداره و نمیخوره ! پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق