خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
بریز تو شیشه بجوشون بعد بزار سرد بشه میرسه همون موقع ....
طعمش خوب میشه؟
یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤ 💗تو مرا جان و جهانی💗 💖تا ابد با من باش💖 💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘 💕 با تو در نهایتم من💕 💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝