2777
2789
عنوان

مامانايي ك ني نيشون مرداد ٩٩ بدنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 227601 بازدید | 31180 پست
نیمه اول شهریورم اگه خدا بخواد هیچی نخریدم هنوز حتی اسمم انتخاب نکردم فعلا🙁 دیابت بارداری دارم ا ...

عزیزم

میخری ایشالله

من جز سرویس چوب و صندلی ماشین بقیه رو خریدم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میخری ایشالله من جز سرویس چوب و صندلی ماشین بقیه رو خریدم

ای جانم 

مبارکت باشه گلم.نی نی دخمله یا شازده پسر؟

میدونی من چون ساکن بندرم منتظرم وضع کرونا ببینم بهتر میشه؟اخه قشم و درگهان معدن سیسمونیه دلم میخواد برم بگردم و بخرم🙁

مشکلی ندارین؟با تهوع بارداری چیکار میکنی؟سونو قلب رفتی؟

تا الان هیچ تهوع نداشتم عادی ولی امروز تپش قلب و افت فشار دارم انگار منگم.نمیدونم عادیه .نه هنوز نرفتم دکتر برام ۲۱نوشت که برم شما چی؟

دلم به پسرم خوشه...
همون هفته ۶ قبل بارداری ازمایشام اوکی بود قندمم ۹۰ بود یهو با بارداری رفت بالا رژیم و انسولین

خیلی مراقب باش قند بارداری چیه آخه ای خدا.دقیقا شرایطم مثل شماس مادرم دیابتی و اضافه وزن داشتم و باردار شدم الان توی هفته ۵ و ۴روزم دو روز پیش قندم گرفتم ۸۰بود

دلم به پسرم خوشه...
تا الان هیچ تهوع نداشتم عادی ولی امروز تپش قلب و افت فشار دارم انگار منگم.نمیدونم عادیه .نه هنوز نرف ...

من دو روز پیش رفتم سونو گفت شش هفته و چهار روز قلبشم میزد ده روزه تهوع دیوونم کرده خیلی حالم بد میشه

من دو روز پیش رفتم سونو گفت شش هفته و چهار روز قلبشم میزد ده روزه تهوع دیوونم کرده خیلی حالم بد میشه

من ۵ هفته و ۴روزمه بسلامتی کاش من بلاخره برم که ببینم قلبش تشکیل شده. آخی عزیزم شنیدم رب به درست کنین بخورین دیگه تهوع ندارین

دلم به پسرم خوشه...
خیلی مراقب باش قند بارداری چیه آخه ای خدا.دقیقا شرایطم مثل شماس مادرم دیابتی و اضافه وزن داشتم و بار ...

۸۰ خوبه گلم..

تو ۳ ماه اول خیلی باید مراقبت کنی..الحمدالله الان ۲۱ هفته م و همه چیز  نرمال بوده.حتی انومالی هم دوبار رفتم برای اطمینان ی بار هفته ۱۷ ی بار ۱۸ و اکوی قلب و ازمایش خون و....

قندای بعد غذام تنظیمه ولی ناشتام دکتر غدد گفت واسه من تا ۱۰۰ خوبه که باز ی ۴ ۵ تا بالا میزنه گاهی‌ هر راهی هم دکتر رفت تنظیم نشد ناشتام 

همون سر صبح انسولین میزنم و میارم پایین .پناه بر خدا دیگه

۸۰ خوبه گلم.. تو ۳ ماه اول خیلی باید مراقبت کنی..الحمدالله الان ۲۱ هفته م و همه چیز  نرمال بود ...

ان شاءالله به دلخوشی بچه تون بغل کنی برا منم دعا  کن متنفرم از انسولین 

دلم به پسرم خوشه...
من مرداد ۹۸ بودم،خاستم اطلاع بدم🤪🤪

اتفاقا خوب اطلاع دادي بيا بگو برا اون فصل بيشتر چه لباسايي بگيريم بهتره؟ چون ميره زود پاييز زياد تابستوني نخريم نه؟

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
تا آخر ۲۸ هفته وقت هست .منم هنوز ندادم .ببینم امروز دکتر مینویسه یا نه

عه خب پ

من الان فك كنم ٢٣ هفته ام پس هنو وقت دارم

دكترم دووره من زورم مياد برم همش😄 البته استرس كروناام هست ديگه هي ميگم دير ب دير برم

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️