2777
2789
عنوان

میشناسین؟

69 بازدید | 11 پست

شدیدا فالگیر خوب میخوام😩😩

لطفا بی احترامی نکنید و اگر قبول ندارین خیلی راحت از تاپیک برید.

من هیچوقت سراغ فال و فالگیر نمیرفتم ولی الان شرایط خیلی سخت شده ذهنم دیگه نمیکشه،شاید دلم یه دلگرمی میخواد🙁

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

کدوم شهری؟

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تاپیک میرم 

ولی برای آرامشت ۱۴تا صلوات می‌فرستم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
من از تاپیک میرم  ولی برای آرامشت ۱۴تا صلوات می‌فرستم

مرسی عزیزم❤

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
تهران

نمیدونم

ولی حالا کلا مشکلت چیه مگه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
نمیدونم ولی حالا کلا مشکلت چیه مگه

همه چی با هم،و همش مشکل مالیه،انقدر حرص خوردم همش بدنم بی حسه و سردرد دارم معدم درد میکنه ولی ب گذشته ک نگاه میکنم از انتخابم پشیمون نیستم،ولی خدا نساخته واسم

همه چی با هم،و همش مشکل مالیه،انقدر حرص خوردم همش بدنم بی حسه و سردرد دارم معدم درد میکنه ولی ب گذشت ...

هرشب قبل خواب سوره واقعه رو بخون .ببین چطوری برکت وارد زندگیت میشه

برای معده درد هم نیم ساعت قبل غذا و ترجیحا ۲ساعت بعد غذا اصلا آب نخور . مطمئن باش خوب میشی گلم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
هرشب قبل خواب سوره واقعه رو بخون .ببین چطوری برکت وارد زندگیت میشه برای معده درد هم نیم ساعت قبل غذ ...

میخونم عزیزم،مرسی ک معرفی کردی،معده دردم عصبیه عزیزم اگه اعصابم اروم بشه کم کم خوب میشه اونم

همه چی با هم،و همش مشکل مالیه،انقدر حرص خوردم همش بدنم بی حسه و سردرد دارم معدم درد میکنه ولی ب گذشت ...

مشکل مالی رو که الان همه دارن فالگیر که کاری نمیتونه بکنه تازه اونم ازت پول های قلمبه سلمبه میخاد

از چن نفر شنیدم هر روز سوره واقعه رو خوندن مشکل مالیشون حل شده

ولی در کل خودت ن بشینین فکر کنین ببینین چیکار کنین اوضاع بهتر بشه

کاری از فالگیر فکر نکنم بر بیاد چون ۹۹ درصدشون کلاه بردارن

مشکل مالی رو که الان همه دارن فالگیر که کاری نمیتونه بکنه تازه اونم ازت پول های قلمبه سلمبه میخاد ا ...

اره فالگیرا کلا حرفای تکراری رو میزنن ولی بخدا انقد از اول سال تا حالا زندگیمون بالا و پایین داشته بقیش ب کنار،خیلی کارا کردیم مشکلات رو حل کنیم ولی مشکل اساسیه،سوره واقعه رو دوستمونم معرفی کرد چشم حتما میخونم مرسی گلم😘🙁