2777
2789

سلام مهربونا امیدوارم که خوب باشین عزیزان من بعد دوتا زایمان پشت هم بی نهایت کتف و شونه م درد میکنه شونه هام انگار گرد و افتاده شده و پشتم دارم کم کم گرد میشه البته چندسالیه بد میشینم که قبلا به این بدی نبود الان دنبال درمانم به نظرتون قوزبند یا همون بریس میتونه بهم کمک کنه؟چیکار کنم به نظر شما فعلا با این اوضاع کرونایی نمیتونم برم ارتوپد در ضمن گودی کمر هم دارم فراوون راستی انگار شکم بدشکل شده بخاطر بد نشستن و گودی کمرم پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی های خواهرانه تون

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزشه و نرمشهای مخصوص داره از گوگل میتونی یاد بگیری

به نظرتون قوزبند کمک میکنه بهم ورزشم در کنارش انجام بدم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
ورزشهای اصلاحی زیر نظر متخصصش میتونی انجام بدی  قوز بندم اطلاعی ندارم

اخه الان نمیشه رفت زیر نظر متخصص اخه بچه کوچیک دارم بخاطر مریضی میترسم

اخه الان نمیشه رفت زیر نظر متخصص اخه بچه کوچیک دارم بخاطر مریضی میترسم

توی اینستا دیدم یعضیا ورزش اصلاحی میدن 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
قیمت قوز بند چنده سایز داره 

نمیدونم والا هنوز نرفتم دنبالش گفتم اول بپرسم ببینم خوبه یا نه

من یه مدت می‌بستم. خوب بود

یعنی نتیجه گرفتین؟مارکش چی بود؟