2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد دوسم داشته باشه،باهام رو راست باشه و موقع پریودی درکم کنه اخه خهلی مهمه برام😂😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
خیلی زیاد دوسم داشته باشه،باهام رو راست باشه و موقع پریودی درکم کنه اخه خهلی مهمه برام😂😂😂

معمولا موقع پریودی که بحث پیش میاد میگن اخ اخ یادم نبود پریودی و این آدمو داغووووون میکنه😁😂😂😂😂

دنیای بی کینه♥️
چرا خودت اقدام نميكني و منتظري يكي پيدا شه ببرت ؟

عزیزم متاسفانه ایران خیلی بد میدونن که دختر مجرد برای زندگی تنها پاشه بره واین طرز تفکر اشتباهه

دنیای بی کینه♥️

تنها چیزایی که برام‌مهم بود این بود اخلاق داشته  و عاشقم باشه که شکر خدا هیچکدوم نیست😂پول و خانواده و خونه و ماشین ... برام مهم نبود.همه رو داره😂کلا خدا خواسته نخواسته هامو قاطی کرد

معمولا موقع پریودی که بحث پیش میاد میگن اخ اخ یادم نبود پریودی و این آدمو داغووووون میکنه😁😂😂😂😂

دقیقن ادمو نابود میکنه 😂😂😂😂 من کلن از چن روز قبلش تبدیل میشم به هیولا😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
عزیزم متاسفانه ایران خیلی بد میدونن که دختر مجرد برای زندگی تنها پاشه بره واین طرز تفکر اشتباهه

منم مجردم ٤ ساله ايران نيستم

قبول دارم بعضي خانواده ها ممكنه حساس باشن ولي سعي بكني ميشه