2777
2789

تا حالا خیلی چیزای خوب از شما نی نی سایتی ها یاد گرفتم. یکیشم همین دیروز جواب گرفتم. پسرم که هیچی نمیخورد تا دیروز کلافه شدم. یه شربت ب کمپلکس براش گرفتم با باریج بهش میدم. ماشالا همه چی میخوره. از دیشب کلی روحیم عوض شده. ممنونم که هستین

خب خواهشا شماهمکبیاید تاپیک من راهنمایی اخری

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ....همیشه شاد باشی 🤗

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

عزیزم خیلی زیاد بهش نده.فقط همین یه بار کافیه و سهی کن نزاری پرخوری کنه.چون دو تا از فانیلای ما بچه شونو بدبخت کردن با اینا.درو از جون گل پسر شما.اونا الان بزرگ شدن و در سن 16 سالگی از چاقی مینالن.از بس بهشون دادن خوردن.الان دوتاشون چاقن.دختره که همسن خواهر منه.خواهرم مثل مانکن میمونه.اون بیچاره انقد چاق شده باید لباس شبیه عربا بپوشه.و این اون دختر خانومو اذیت میکنه

عزیزم خیلی زیاد بهش نده.فقط همین یه بار کافیه و سهی کن نزاری پرخوری کنه.چون دو تا از فانیلای ما بچه ...

سلام دختر منم دوسالشه ویکسال هست که حتی 100گرم اضافه نکرده میشه بگید چی باید داد

از بچگی هم نه اهن خورد ن ویتامین 

عزیزم خیلی زیاد بهش نده.فقط همین یه بار کافیه و سهی کن نزاری پرخوری کنه.چون دو تا از فانیلای ما بچه ...

آخی طفلی. نه عزیزم بچه من کاش اونجوری بخوره. خیلی لاغره هر وقت میرم بهداشت یا مهمونی تو خانواده میگن چقد لاغره فلانه و... چند شب پیش مامانم گف مثل این آواره های سو مالی شده انقد گریه کردم

آخی طفلی. نه عزیزم بچه من کاش اونجوری بخوره. خیلی لاغره هر وقت میرم بهداشت یا مهمونی تو خانواده میگن ...

خدا نکنه.خب بچه ها تحرک زیادی دارن.گل پسرتونم که چیزی نمیخورده.لاغری طبیعیه.بعدشم بچه ی چاق اصلا خوب نیست.ان شاالله هر چی زودتر وزنش متعادل بشه خدا حفظش کنه براتون

سلام دختر منم دوسالشه ویکسال هست که حتی 100گرم اضافه نکرده میشه بگید چی باید داد از بچگی هم ن ...

سعی کن ویتامینا رو یه حوری بهش بدین.شربت زینک هم خوبه.فقط یه دونه رو کامل بهش بده و دیگه استفاده نکنید.ان شاالله مشکلتون حل میشه.ولی اگه بازم جواب نداد ببرینش دکتر که خیالتون راحت شه.راستش بچه ها ماشالله با تحرکی که دارن هرچی میخورن میسوزونن.حالا اگه چیزیم نخورن که دیگه هیچ

سعی کن ویتامینا رو یه حوری بهش بدین.شربت زینک هم خوبه.فقط یه دونه رو کامل بهش بده و دیگه استفاده نکن ...

این بد غذا هست تو این شرایط هم دکتر بردن ترسناکه اخه صد در صد برا کم خونی ازمایش میخاد بنویسه 

واسه همین موندم میتونم بدون تجوز اهن بهش بدم حالا ک بزرگه یا نه 

یا اینکه شربت اشتها برا بچه ها هست نیس 

این بد غذا هست تو این شرایط هم دکتر بردن ترسناکه اخه صد در صد برا کم خونی ازمایش میخاد بنویسه  ...

اینی که گفتم مخصوص بچه هاست.همین زینک به کم خونیشم کمک میکنه.ان شاالله نیاز به دکتر نشه.فقط براش جگر گاو بگیر،واسش کبابی کن و بهش بده.روزانه 7 عدد بادام بهش بده.(بادام ساده،نه از این بو داده ها یی که نمک هم بهش زدن.سعی کن یه ماه هر روز بهش بده)جعفری.

الان زینک بدم یا اینی ک شما دادی  برای دوسال خوبه

خوشگلم من استارتر نیستم.همه اینایی که گفته شده خوبه.ولی با توجه به کم خونی،من زینک رو پیشنهاد میدم از دکتر داروخانه بپرسی خوب راهنماییتون میکنه