2777
2789

مادرم شهرستان زندگی میکنه سال گذشته خیلی مشکل و مریضی رو پشت سرگذاشت،فوق العاده ضعیف شده یعنی با کمک چندین قرص حالش خوبه و میتونه کاراشو انجام بده.

برای عید من تو گروه خانوادگیمون گفتم بیاید عید نریم خونه مادرمون بخاطر وضعیت خطرناکش

هرکی یجور جبهه گرفت و جواب سربالا داد،دست آخرم با این نتیجه که مادرمون تورو از همه بیشتر دوس داره با من بد شدن😐😐😐

تقریبا همشونم رفتن برای عید خونه مامانم،فقط الکی با من دعوا کردن😒😒😒😒😒😒

حالا دیروز زن داداشم زنگ زده میگه بینتون خیلی فاصله افتاده دلیلشم تویی،یجوری همه رو دوباره باهم خوب کن تو پا پیش بذار😳😶😳

ولی همه باهم خوبن فقط با من بدن،حالانمیدونم چکار کنم

زنگ بزنم بهشون یا نزنم،درکل اونا گوش ندادن پاشدن رفتن دیدنش

مامانم منو خیلی دوس داره و اینو جلو همه خواهر برادرام میگه اونام نسبت به من حساس شدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا اینطور فکر میکنی؟

اره چون منم شما اصلا تقصیر نداری که بخوای عذرخواهی کنی یکم که فکر میکردن میفهمیدن اگه مادرشونو دوس دارن نباید برن تو این شرایط

شما فقط با مادرتون صحبت کنین که نباید جلو جمع از شما بگه همین تمام

حرف شما منطقی بوده و درست پس پاش واستین  ولی در مورد مادرتون خیلی اشتباه میکنه فرق میذاره اینم ...

میدونم هر چی هم بهش میگیم باز میگه نه من تورو خیلی دوس دارم

میدونم هر چی هم بهش میگیم باز میگه نه من تورو خیلی دوس دارم

بگو دوست داشته باش حداقل خیلی نشون نده به زبون نیار 

اگه مومن هست از خدا بترسونشون که فرق گذاشتن بین بچه ها خیلی گناه داره و اگه یکی از اونا واقعا دلش بشکنه و آه کنه اصلا خوب نیست

بگو دوست داشته باش حداقل خیلی نشون نده به زبون نیار  اگه مومن هست از خدا بترسونشون که فرق گذاش ...

مامانم همه بچه هاشو دوس داره ولی من چون خیلی سختی کشیدم با من جور دیگه رفتار میکنه