2777
2789
عنوان

چاقی صورت با عرق یونجه

| مشاهده متن کامل بحث + 61313 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف استکان قبل از یه وعده غذایی ناهار یا شام.15روز مصرف میکنی بعد تا 2 ماه نباید مصرف کنی.بعد از 2 م ...

سلام عزیزم کی ب شما گقت باید پونزده رو بخوری بعد قط کن?منبع وثق بود?منبع موثق بمن گفت باید هرروز مدام تاوزن ایده ال خورده بشه 

سلام عزیزم کی ب شما گقت باید پونزده رو بخوری بعد قط کن?منبع وثق بود?منبع موثق بمن گفت باید هرروز مدا ...

سلام مطمئنی؟؟میشه منبعی ک بهت گفته و ادرسشو بدی بخونم اخه اکثر سایتایی ک دیدم همه میگفتن تا ۱۵ یا۱۴ روز

سلام عزیزم کی ب شما گقت باید پونزده رو بخوری بعد قط کن?منبع وثق بود?منبع موثق بمن گفت باید هرروز مدا ...

سلام گلم...چون استروژن بالایی داره اولا برا اقایون خوب نیس بعد اینکه برا خانوما هم دوران قاعدگی نباید مصرف بشه

من قبلا استفاده کردم کل بدنم چاق شده

سلام 

شما هم ب روش ادمین استفاده کردی؟؟

برگشت داشت یا ن ؟؟

من واقعاااا میخوام صورتم چاق شه 

قرص و شکلات و پودر زیاد دیدم خوردن و خوب تاثیر داشته 

اما میترسم ازونا بخورم 

سلام  شما هم ب روش ادمین استفاده کردی؟؟ برگشت داشت یا ن ؟؟ من واقعاااا میخوام صورتم چاق شه&n ...

سلام آره منم به همین صورت استفاده کردم فقط عرق بهارنارنج هم باهاش میخوردم یعنی نصف استکان عرق بهارنارنج نصف عرق یونجه واقعا چاق شدم ولی دیگه نخوردم یه مدت بعد دوباره برگشت داشت .به نظرم ۱۵ روز که میخوری بازم تا ۱۵ روز نخوری وبعد دوباره شروع کنی به خوردنش اینطوری خوب باشه !

دلم روشنه چون خدابامنه