شگویا بنظرم رشد خوبی داشته و بالای 14000 ریال بفروشید بهتره.چون ممکن است پایین برود.من که پایین تر فروختم.
فروی هم رشد خوبی کرد و الان 55000 ریال بفروشید بهتر است.حتی 53000 ریال هم بفروشید بازم خوبه.چون ممکن است دوباره پایین برود.
زکوثر هم رشد خوبی کرد و 35000 ریال تا 37000 ریال بفروشید خوب است.ممکن است دوباره پایین برود.
ومهان رشد خوبی داشته بنظرم 15000 ریال تا 16000 ریال بفروشید خوب است.ممکن است دوباره پایین برود.
قرن رشد خوبی کرد بنظرم 70000 ریال بفروشید خوب باشد.احتمال اصلاح قیمت دارد.البته شنیدم این سهم در آینده تا 80000 ریال هم می رود.
کلر 95000 ریال تا 98000 ریال فروش مناسب است.البته شنیدم در آینده تا 105000 ریال هم می رود.
.....................................................................................................
ساوه تا 60000 ریال بنظرم بالا برود.البته قبلا نظرم کمتر بود.اما با رشد بقیه سهم ها ارزش این عرضه اولیه ها بالاتر می رود.
شصدف تا 50000 ریال بالا می رود.
تملت از اون چیزی که من فکر میکردم بالاتر رفت.بنظرم بخواهد تا حدود 12000 ریال بالا برود.
صبا بنظرم تا 30000 ریال و شایدم 32000 ریال بالا برود.اگر بخواهد بیشتر از اینها برود باید اصلاح بخورد و در آینده رشد دوباره کند.
شستا بنظرم تا 16000 ریال یا 20000 ریال خواهد رفت.رو این 2 قیمت باید بیشتر سهم را زیر نظر داشته باشید.ممکن است مثل تملت و شگویا سهم ریزش داشته باشد و در روزها یا هفته های بعدی دوباره رشد کند.چون خاطر خواه زیاد دارد بنظرم نگهش دارید تا رشد کند.
غگیلا تا 20000 ریال بالا می رود.
البته عرضه اولیه ها معمولا وقتی یک رشد اولیه دارند در یک نقطه ای اصلاح دارند و دوباره رشد دوم را انجام می دهند و باز دوباره در یک نقطه ای به تعادل می رسند و دوباره اصلاح دارند و باز برای سومین بار رشد میکنند.
عرضه اولیه های نیمه بالایی الان رشد دوم را به اتمام رساندند.و دوباره باید اصلاح بخورند و آماده رشد سوم در آینده شوند.
اما عرضه اولیه های جدید که در نیمه پایینی هستند هنوز رشد اولیه را به اتمام نرسانده اند.قیمتهایی که من اعلام کردند برای رشد اولشان است.معمولا بعد از چند ماه این سهم ها دوباره رشد خواهند کرد.البته نظرات من شخصی و مشورتی است و احتمال اشتباه هم دارند.خودتون باید با تحقیق خرید فروش کنید.در بورس همه نوع احتمالی وجود دارد.