2777
2789

من عشقم دوسم داره یعنی اما چن وقت بهش محل دادم خودشو بالا گرفته بهم گفت اس نده و برو چون میدونه من دلم تنگ میشه اما تا استوری میزاره هنوز ۵ثانیه نرفته نگاه میکنه بنظرتون چیکارکنم پیام بده 

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن

کاملا بی محلی کن.استوری وپروفایلاتم جوری نزار که فکر کنه با اونی.کاملا شاد باش انگار اصلا وجود نداره.خودش میاد

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
کاملا بی محلی کن.استوری وپروفایلاتم جوری نزار که فکر کنه با اونی.کاملا شاد باش انگار اصلا وجود نداره ...

اینستامم مخفی زدم از امروز استوری نگاه کنم نشون نمیده بنظرت بهتره فکر کنه نگاه نمیکنم استوریاشو

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینستامم مخفی زدم از امروز استوری نگاه کنم نشون نمیده بنظرت بهتره فکر کنه نگاه نمیکنم استوریاشو

آره دقیقا

عزیزم عشقم برگشت بهم گفت سلام جوابشو دادم الان فرستاد چ خبر سلامتی گفتم دیگه‌چی بگم بهش

بنظرم خیلی گرم نگیر یه چند مدت باهاش.کلا مرد جماعتو اگه یکم بالا بگیری سرشون گیج میگیره فکر میکنن چه خبره.جوری رفتار کن که انگار ملکه دنیایی