2777
2789
خیلی سخته انگار ی تیکه از وجودت زیر خاکه... بچم به خاطر ی بیماری نادر ژنتیکی که تو همون ۶ماهگی متوج ...

دختر منم بیماری قلبی‌ ژنتیکی بود که اسمش پمپه قلبه هیچ درمانی هم نداشت هیچ جای دنیا منم تا بیماریشو فهمیدم چهل  روز بعدش فوت کرد موقع پرکشیدنش تو بغلم بود خیلی بچم زجرگشید شاید کلا نتونم دیگه بچه سالم بیارم دکترا بهم گفتن غمم خیلی بزرگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر اینکه دیگه هیچ وقت نمی بینمش داره دیونم میکنه حتی تو خوابمم نمیاد

باورت میشه من از بعد فوت بچم هر شب التماس میکنم خدا رو ک فقط ی بار تو خواب ببینمش بغلش کنم 😢

اما تا حالا حتی ی بار هم خوابشو ندیدم....

سخته ولی باید صبر کرد

خیلی سخته انگار ی تیکه از وجودت زیر خاکه... بچم به خاطر ی بیماری نادر ژنتیکی که تو همون ۶ماهگی متوج ...

منو شوهرم پیر شدیم تو اوج جوونی از غم بچمون چه دکترا که نبردیم ولی نموند بچم شیش ماه بزرگش کردم سزارین شدم یا و خاطرات و وسایلش و عکساش بایه سنگ قبر مونده ازش تمام هستی زندگیم خاک شده مهرانای خوشکلم دلم واسه یه لحظه دیدنش پرمیزنه

مهرانا کوچولوی من خیلی زجر کشید خیلی درد کشید تا رفت هرجا صدای ضربان قلب میشنوم ناخودآگاه اشکام جاری ...

ببخشد اگه با تاپیکم ناراحتتون کردم اخه حالم اصن خوب نیست دعا میکنم هیچکس حالش مث حال الان من نشه

باورت میشه من از بعد فوت بچم هر شب التماس میکنم خدا رو ک فقط ی بار تو خواب ببینمش بغلش کنم 😢   ...

😔😭😭🖤🖤🖤متاسفم

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
منو شوهرم پیر شدیم تو اوج جوونی از غم بچمون چه دکترا که نبردیم ولی نموند بچم شیش ماه بزرگش کردم سزار ...

😔😔😭🖤🖤متاسفم

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست