2777
2789

سلام

راستش دوسپسرم الان ک درمورد مادرش صحبت میکنه مثلا میگه خیلی وسواسیه،ماجرات نداریم بریم توی ظرفشویی اب بریزیم حتما باید بعد خشکش کنیم،نمیزاره من روی میز ناهار خوری بشینم،چون پرورش اندامه هیکلش بزرگه

وضع مالیشونم بد نیست متوسطه خودشم دوسم داره ولی یه استرس خاصی دارم

با توجه به جو اینجام میترسم ازش😑از طرفیم با خانوادم مشکل دارم فقط دلم میخاد ازدواج کنم ازینجا برم

رفتارشون باهام درست نیست

چیکار کنم؟؟؟

واقعا اگ‌نمیتونین نظر ندین

حتما مشاوره برو و به نظرات اینجا بسنده نکن!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالي خودش چطوره درآمدش؟؟؟ هيچوقت سر مشكلات خانواده شوهر نكن بخدا مشكلات خونه پدري پيش مشكلاتت با ...

دانشجوعع ولی خب پدرش همع جوره هواشو داره

براش کارش میخاد باشگا بزنه 

پدرم بیشتر عصبیم میکنه با کاراش و رفتارش

مادرشوهر من وسواس داره خوبیاش از زدیاش بیشتره چون ب همین بهانه کم میری خونش پیش شوهرت میگی مامانت گناه داره حساسه اذیت میشه  نمیری 

دوم اینکه همیشه خونش تمیزه تو نمیخواد بری کارکنی یانهایتااا یه ظرف شستن داری ن مث خواهر بدبخت من ک میره خونه ی مادرشوهرش چاقاله زده همیشه ی خدا اینم حساسه میشینه تمیز کاری میکنه 

اما هرگز بخاطر فرار از خونوادت  شوهر نکن چن یهو میبینی انقدر ب اخلاق اوناف ک کردی زندگی خودتم همین میشه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم           
دانشجوعع ولی خب پدرش همع جوره هواشو داره براش کارش میخاد باشگا بزنه  پدرم بیشتر عصبیم میکنه ب ...

وای یعنی به امید پدر شوهری؟ 

شوهرت ایندت خودش باید هوای خودشو داشته باشه

به پدر مادرش متکی نباشه (مامان بابایی) 

زندگی پر از سورپرایزه