2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این چیزا در اومده چشم من همیشه میشه

هر وقت تو اینه نگاه میکنم میگن وای چشمم چقد خوشگله اینجوری میشم

حوله گرم کم بزار روش کم کم خوب میشه 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
از این چیزا در اومده چشم من همیشه میشه هر وقت تو اینه نگاه میکنم میگن وای چشمم چقد خوشگله اینجوری م ...

البته چندروزه انگار بالای پلکم ورم داره اهمیت ندادم امشب انگار  تیغ توشه

عزیزم یه لگن اب ولرم درست کن صورتتو کن توش و هی پلک بزن و چشماتو داخلش وا بزار خدایی دست نزن بهش خدایی نکرده تکون نخوره بره داخل چشمت یا تیزیش به قرنیت اسیب بزنه اگه خوب نشد حتما برو دکتر ساده نگیر

تواینه بادقت نگاکن جای که مدادچسم میکشیم اون قسمت توبالایاپایین یه جوش خیلی کوچولومی بینی اونوباناخنت بردار دردش میره براضدعفونی هم کمی چای بریز وباشامپوبچه قشنگ چشمتوبشور اگه باناخنت ازبین نرفت باکوش پاکن اغشته به شامپوبچه بشور درست میشه منم اینجوری زیادمیشم ولی ازفردا قطره بریز تاگل مژه نزنی