2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره میخواد

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  
🤦🏻‍♀️این کجاش عمل میخاد اسکل کردی؟

پز پنهان در زیر لایه های عمیق تواضع نگری 😁

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
نه از روبروشم ببین بخدا پز نمیدم 

شوخی میکنم از رخ و نیم رخ هردو خوب عالی ...فقط تعریف ما اهمیت نداره خودت باید دوستشون داشته باشی که به همه هم القا شه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
شوخی میکنم از رخ و نیم رخ هردو خوب عالی ...فقط تعریف ما اهمیت نداره خودت باید دوستشون داشته باشی که ...

اره مهم خودمم که اعتماد ب نفسم پایینه باید رو خودم کار کنم