2777
2789
منم به یه عزیزی پول دادم قرار بود ۲ماهه پس بده ولی الان ۶ ماه شده واقعا به این پول نیاز داریم پیش شو ...

وااااییی دقیقا شرایط من!!!! منم کسی ک بهش پول قرض دادم از اعضای خونوادمه!! شوهرم تو این روزا به زووووررر پول درمیاره منم پول قرض دادم ۷،۸ ماه پیش هنوزم پس نداده و بهشم میگم با شوخی سرهم میاره ک نمیده!

منم پیش شوهرم خجالت میکشم

ای جانم ببین چقدر مشکلات داره که توان برگردوندن بدهیشو نداره... خدا کمکش کنه. عیب نداره انشاالله خد ...

عزیزم منم خیلی دلم میخواد اینطوری فکر کنم اما وقتی ده تومن تو جیبم نمونده چه بخششی؟ وضع جامعه و مخارجو ک میدونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااییی دقیقا شرایط من!!!! منم کسی ک بهش پول قرض دادم از اعضای خونوادمه!! شوهرم تو این روزا به زووو ...

برا منم داداشمه 😔😔😔شرایطش اصلا خوب نیست زن عوضیش همه چیزشو گرفت ورفت داداشم بعد ۱۵ سال کار وزحمت خودشو ولباس تنش 😢😢😢😢😢 اصلا نتونستم بهش بگم همش شوهرمو راضی می کنم که یکم بهش وقت بده شوهرمم حق داره واقعا نیاز مند این پوله دارم می بینم ولی چه می شه کرد اصلا از این شرایط خوشم نمی یاد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

برا منم داداشمه 😔😔😔شرایطش اصلا خوب نیست زن عوضیش همه چیزشو گرفت ورفت داداشم بعد ۱۵ سال کار وزحمت ...

منم اگ داشتم اوکی بود اما از خرجای خودم دارم میگذرم ولی اون خودش داره میدونم ک داره! فقط خیلی خرج میکنه و به خودش میرسه من یه ساله لباس نگرفتم

برا منم داداشمه 😔😔😔شرایطش اصلا خوب نیست زن عوضیش همه چیزشو گرفت ورفت داداشم بعد ۱۵ سال کار وزحمت ...

دلم سوخت برای داداشتون بنده خدا.. اره دگ چیزیم ادم دلش نمیاد بگه😞😞😞 منم خیلی صبر کردما ولی اخه میدونم داره

دلم سوخت برای داداشتون بنده خدا.. اره دگ چیزیم ادم دلش نمیاد بگه😞😞😞 منم خیلی صبر کردما ولی اخه می ...

اینکه می دونی داره ونمی ده ادمو روانی می کنه ولی من می دونم نداره ونمی تونه بده هم دلم برا داداشم می سوزه هم شوهرم اصلا از این اوضاع خوشم نمی یاد 😟😟😟

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

میفهممت😞😞 آره شوهر آدم به چه سختیی پول درمیاره...

ناراحتم که دلسوزیم باعث کدورت بین اینا بشه الان ۸ ساله نذاشتم کوچیک ترین دلخوری بین داداشن وشوهرم پیش بیاد 

نه از شوهرم ک نه اما یه برادر شوهر عوضیی به تمام معنا دارم ک هر از گاهی هوس میکنه اذیتمون میکنه.&nbs ...

عزیز دلم 

اول بگم که قدم بچه ت انشالله که مبارک باشه 

خیر و خوشی به زندگیت بیاره

درست میشه انشالله 

خدا کمک می کنه 

حرص نخور 

بچه ت کولیکی میشه خودت سختی می کشی 

بخدا توکل کن 

التماس دعا 

عزیزم 

برای ارامش منم دعا کن😘😘😘

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮