2777
2789
عنوان

چشمش دنبال شوهرمه...حسوده پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم جواب نداد من جوابشو دادم نوشته بود ای....گفتم زوربهت داره؟جواب داد خیلی منم نوشتم معلومه واقعا

اگر نمیتونید بلاک کنید از اینستا استوری هاتون رو هاید کنید براش

اگر اومد خونتون بمونه قبل از اینکه طولانی بشه به خانوادتون بگید بیان خونتون یا شما با همسرتون بگید جایی دعوت هستید و باید برید 

اگر ازتون ایرادی گرفت بگید اونی که باید بپسنده پسندیده دیگه نظر بقیه مهم نیست و اگر تو مسائلی که بهش مربوط نیست دخالت کرد اگر تو جمع بودید ازش بابت نظرش یه تشکر ساده کنید و بهش مستقیم بگید این یه مسئله خانوادگیه و ترجیح میدید با همسرتون دربارش تصمیم بگیرید 

با یسری ادما باید مستقیم و بدون پرده صحبت کرد حتی اگه باعث به وجود اومدن ناراحتی بشه چون حضورشون تو زندگی میتونه اثرهای خیلی خیلی بدتری داشته باشه 

اگر نمیتونید بلاک کنید از اینستا استوری هاتون رو هاید کنید براش اگر اومد خونتون بمونه قبل از اینکه ...

اون روز گف چاق شدی شام نخور گفتم من قدم بلنده هیکلیم و شوهرم تپل دوس داره  باز نظر میداد گفتم مهم نظر شوهرمه دیگ نظر کسی برام اهمیتی نداره خفه شد

مادوری میکنیم  بازم اتفاقی تو جمع همو میبینیم..ی سری ۱۴روز بدون شوهرش خونمون بود بخدا داشتم دق ...

رو دادی دیگه عزیزم اخم و تخم براش کن اصلا انگار نیس انگار وجود نداره وقتیم میخواد بیاد خونتون بهونه بیار نذار بیاد دوبار جوابش کنی ادم میشه

اون روز گف چاق شدی شام نخور گفتم من قدم بلنده هیکلیم و شوهرم تپل دوس داره  باز نظر میداد گفتم م ...

میگفتی وا عزیزم چقدر از دنیا عقبی شما الان همه دیگه توپر شده هیکلاشون و اینطوری مده 

منم یکی تو خانواده نامزدم هست خیلی به هیکلم گیر الکی میده مثلا میگه انقدر نشستی باسنت خیلی بد فرم شده در صورتی که اینطوری نیست منم گفتم والا عزیزم الان خیلیا میرن دکتر خداد تومن پول میدن تازه بشن شکل من از دنیا عقیبااااا 

ببین عزیزدلم جلو دیگران بخصوص اونایی که روشون حساسی مثل مادر شوهر اینا اصلا بی احترامی نکن که کسی نفهمه روش حساس شدی اگر حرفی زد شوخی شوخی با خنده جوابشو بده ولی تو خلوتیه خودتون دوتا بدون پرده و صریح جوابشو بده اگر اومد خونتون موند بهش بگو دوست ندارم مدت طولانی خلوت منو شوهرمو بهم بزنی مهمون یه روز دو روز 

اگر جلوی بقیه ایراد گرفت بگو قشنگیای منو شوهرم باید ببینه که میبینه بگو وای به حال اونایی که شوهرشون بهشون توجه نداره و گدای محبت  فامیل و اشنا هستن 

اگر از بدنت ایراد گرفت بگو ادما وقتی بهشون خوش میگذره توپل میشن 

کلا وقتی تنهایی باهاش یه جوری بی پرده حرف بزن و قهوه ایش کن و چه تو جمع چه تو خلوت هیچ وقت اعتماد بنفست رو از دست نده همیشه خودتو دست بالا بگیر 

بهش یه پیام بده بگو لیاقت رفت وامد به زندگی وخانواده منو نداشتی خیلی رک بهش بگو پاتو از زندگیم بکش بیرون بعدم بلاک و قطع ارتباط هرجایی هم حضور داشت پاتون رو نذارین وسلام 

ما نمیریم اونا میان...همیشه پیشم ازخاستگاریای قبلی شوهرم میگ تا من ناراحت شم

عزیزم خیلی راحتتتت بگو گمشو از زندگیم بیرون دیگم نبینمت اینجا خیلییییی راحت اوکی؟ خودتو ارامشتو شوهرتو زندگیت مهم ترن تا اون

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗