2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست
😰😰😨😨

من خیلی اذیت میشدم دختریمم تازه زده بود خیلی درذ داشتم اونم مث ندید بدیدا...

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کمری واسه ادم میمونه؟؟ نه والا😅😅😅

😆😆😆

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
اجازه نمیدادی هر چیزی اندازه ای داره

اوایل بود رودرواسی داشتم الان یشب درمیونه

تنهام, شوهرم پاک شده بود ی مدت دوباره رفته سراغش دارم دیونه میشم دوساعته نشستم گریه میکنم 

عزیزم همه چیو به خدا بسپار 

باهاش مهربون باش لج کنی بدتر میکنع

چی استفاده میکنه؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
من خودم سردم زیاد پا نمیدم  الهی بگردم همسرمم اذیتم نمیکنه راه میاد باهام

👌

اره هس

پسر داییای مامانم خیلی اصلا شهوتین ! زناشون میگنا ! خخخ ولی از قیافشون شهوت میباره ! کلا زنای همشونم مینالن از زیادی رابطه 

.بعد یه شب یه عروسی بودیم حنابندان بود زن یکیشون دستاشو حنا گذاشته بود شوهرش اومد گفت بریم خاهر منم ورداشت گفت این ذستاشو حنا گذاشته کجا برین اللن ! ورداشت گفت من با دستاش چکار دارم من با اینقد جا✋(کف دستشو نشون داد)  کار دارم 😐😐😐😐

یعنی ابجیم هنوز که هنوزه یادش میفته میگه از خجالت اب میشم خخخخ 

کلا اینا خیلی شهوتین هم  از حرف زدنشونم شهوت میباره😂😂