2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست

مطمئنی شوهرت نیازش جای دیگه برآورده نمیشه ؟؟ 

ببین تحقیق کردم خوندم مردایی که قوای جنسیشون ضعیفه تمایل ندارن  میدونی چرا ؟  چون که حس میکنن نمیتونن زن رو خوب ارضا کنن و جلوی زن کم میارن 

حالا شوهرت مشکل قوای جنسی نداره ؟؟؟

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

[QUOTE=135438324خب عزیزم گرون شدن پودرها الان کراتی شده ۳۲۰.امینوشده ۲۸۰.ی پودرهای عجیب غریب واردبازارشده ک وقتی سه تاش بیادتوی برنامت میشه ۲تومن حالااون سیب زمینی تخم مرغی ک روزی ۶تابایدبخوره ک دیگه هیچی کل ظرباموسیاه کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که بگم تمام سعیشو میکنه بیدار بمونه ، اگر هم بچه ها نخوابن و شوهرم خوابش ببره ، خیلی راحت میرم بیدارش میکنم ، شما هم میرفتی بیدار میکردی .😜

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
برو باهاش ور برو محاله بتونه تحمل کنه

دفعه اول نیست که باهاش ور رفتم تا مرحله وصال میرسیم میبینی یه عالمه فشم میده میگه زنیکه ج ن ده برو  گمشو دیگه نمیخوام تحقیر شم سعی میکنم حرص بخورم

خخخخخخ عزیزم

🙂

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
من یه مدت زخم دهانه رحم داشتم تو هر بار رابطه میفتادم به خونریزی و وسط رابطه میدیدیم هردومون خونی شد ...

شاید اونم نگران همین موضوع بوده.

تو هم پرسیدی یهو استرس بهش وارد شده

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

سلام دوستای گلم یه کانال دارم پر از مانتوهای خوشگل با قیمت فوق العاده مناسب دوست داشتین عضو بشین و برای عید حسابی خرید کنید..ممنون میشم کانال رو به دوستاتون معرفی کنید..از ما حمایت کنید😊🙏

@beautyshap

شاید اونم نگران همین موضوع بوده. تو هم پرسیدی یهو استرس بهش وارد شده

نمیدونم،به هرحال تا حدی بوده که۵ روزه براش مهم نیس مردم یازنده☺

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️