2777
2789
عیب نداره عزیزم این بهتره ب نظر من طبیعیه انگار

مرسی❤

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه بچه هم یکم بزرگه یکم کوچیک کن ببین درس میشه

اون یکی رو نظر میدی مرسی ❤

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...

گوشت قرمز وسینه ی مرغ کا باهاش رولتی درست می کنیم بپزه عکس میزارم

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
بدون سحری روزه میگیرید

بله افطار میخورم سبک بعد ساعت یازده یه غذای سبک میخورم سحر چای تهایت یه دونه بامیه یا خرما کلا اشتها ندارم ماه رمضون غذاها همه از تظرم بدمزه ان

اون یکی رو نظر میدی مرسی ❤

اون یکی کنار بادکنکا قشنگه فقط کاش یه عکسشو بذاری که از یه چیزی خوشحاله .من یه مسابقه تلوزیونی دیدم ی عکسی برنده شد که بچه چشمای سیاهش برق میزد از شادی عکس باباشم افتاده بود توچشماش فوق العاده بود. ولی عکس دومی از اولی خیلی خوبه.مخصدصا اگه خوشگلتو بخندونی که لبخند بزنه عالی میشه

باشه میزارم

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
اون یکی کنار بادکنکا قشنگه فقط کاش یه عکسشو بذاری که از یه چیزی خوشحاله .من یه مسابقه تلوزیونی دیدم ...

مرسی برا نظر و راهنمایت عزیز 

دخترم ماشالله انقد شیطونه نمیزاره ازش عکس بگیرم الان برا ماهگرد ۹ ماهگیش چون نمیزاره عکس خوب بگیرم اینارو درست میکنم 😅😅

فردا تلاش خودمو بکنم برا خندوندنش❤🤩🙋‍♂️

یکمیش ک طبیعیه چون در طول روز روزه میگیرید معده خالی میمونه بعد افطار زیاد پرخوری نمیشه کرد 

من کلا اضافه وزن دارم خوشحال نیشم کلا اشتهام صفر بشه هیچی نتونم بخورم😉😉😉😂😂