2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی میگه

279 بازدید | 28 پست

با پدرم دعوام شد اونم گفت دیگه برام مردی هر جام بری برام مهم نیست مووضوع ناموسی نبود درباره ماشین بحث کردیم یکم من تند رفتم الان موضوع رو به دوست پسرم گفتم گفتم میخوام دانشگاه بزنم شهر دیگه میگه نه میگه اروم باش فلان باش برو ازش عذرخواهی کن ولی من نمیخوام مییدونم عذرخواهیم کنم فایدع نداره اون کینه ای بی عاطفس بد اخلاقه 

😑چیکار کنم حالا میگه شهر دیگه نزن ولی من خسته شدم از اینجا 

چی بگم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑خب پس تکلیف من چی میشه خیلی خستم عزیزم از اینجا بدم میاد خاطره های بد زیادی دارم

یه دوستی دارم مثل شماست رابطه خوبی با پدرش نداره اما عزیزم تنها کسانی که در نهایت برای آدم می مونن و دوستت دارن پدر  و مادرن  

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
 یه دوستی دارم مثل شماست رابطه خوبی با پدرش نداره اما عزیزم تنها کسانی که در نهایت برای آدم می ...

نداره بخدا دوسم نداره از اگه دوستمون داشته باشه رو رفتارش معلومه هیج بویی از عاطف نبرده انگار موندم این چند ماهو چجوری تحملش کنم تازم برم اونجا از کسی که دوستش دارم دور میشهم😭

دوست پسرت عاقله که گفته معذرت خواهی کن. معلومه بعد از ازدواج هم احترام خانوادت و نگه میداره. از این دعواها زیاده، بعد از اینکه ازدواج کنی میفهمی اشتباه کردی

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دوست پسرت عاقله که گفته معذرت خواهی کن. معلومه بعد از ازدواج هم احترام خانوادت و نگه میداره. از این ...

اره اون که عاقله چون تو خوشی بزرگ شده حالمو درک نمیکنه در کل خودشم ادم ریلکسیه برعکس من که خیلی خودخور و استرسیم خیلی رو خودم فشار حس میکنم دارم خفه میشم انگار

نداره بخدا دوسم نداره از اگه دوستمون داشته باشه رو رفتارش معلومه هیج بویی از عاطف نبرده انگار موندم ...

می دونی اصلا دلم نمیخواد اینطوری نصیحت کنم ولی دیدم ک میگم عزیزم رفتی دانشگاه اینقدر درگیر درس و این چیزا میشی که دیگه فرصت تحلیل رفتار پدرتو پیدا نمیکنی شهر دیگه رفتن اونم تنها راه حل نیست منم چند ترم شهرستان بودم 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
می دونی اصلا دلم نمیخواد اینطوری نصیحت کنم ولی دیدم ک میگم عزیزم رفتی دانشگاه اینقدر درگیر درس و این ...

چرا خب شب باید بیام خونه بازم رفتاراشون جلوی چشممه باز اونجا برم نمیبینمشون اعصابم راححتتره بهرحال یه راهی باید باشه از یطرفیم میگم ازدواج کنم ولی خب دلم پیش اونه نمیتونم😭😭