2777
2789
عنوان

بی پولی

265 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها نمیدونم اصلا از کجا بگم

از اینکه چقدر تا صب میشستم درس خوندن تا ب جایی برسم خستگی پدر کارگر مادر زحمت کشمو با ۵ یچه در بیارم بگم

یا از اینکه تو اوج بدیختی ی پسر اومد تو زندگیم بخاطر تا اوج مرگ زفتم بگم یا از اینکه از بچگی یا دردو غصه با حسرتایی ک داشتم بگم یا اینکه ۱۹ سالمه دو سال ازدواج کردم با یکی ک عوضی ترینه بگم یا.....

فقط نمیدونم چیبگم ولی الان با توکل بخدا دست زدم ب زانوم بلند شدم ک ب تموم چیزایی تمومه تمومش ب هرچی ک برام شده رویااا ارزو حسرررت برسم باید باید خستگیه پدرمو در بیاردم بااااید مادرمو خوشحال کنم چون مثل خودم خ فقر کشیدن خ دستشون رو جلوی کسو ناکس دراز کردن میفهمید دوستان من خ خستم خیلی برام دعا کنید

اونایی ک عاشق پدر مادرشونن اونایی ک فر کشیدن میدونن من چی میگم

رشتت چیه؟؟؟قبول شدیی؟؟؟دانشگاه میری؟؟؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خستم 😣🍭😥

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
رشتت چیه؟؟؟قبول شدیی؟؟؟دانشگاه میری؟؟؟

قبول شدم دانشکده اطلاعات تهران تحقیقات رد شدم دیگه نتونستم برم چون ظرفست ها پر شده یبود دیگه افسرده شدم نرفتم ولی الان سفتتتتو سخت چسبیدم ب رشته ارایشگری یهترین کلاس هارو میرم ک برسم ب اوج موفقیت

موفق باشی 

درود ب شرفت🤚🤚

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

مطمن باش میتونی.. خدا این زندگی و بهت داده چون میدونسته تو از پس مشکلات این زندگی برمیای.محکم ادامه بده تا جایی که دیگه مشکلات ازت فراری بشن..اونجاس که قشنگ ترین لبخند این دنیا نقش میبنده رو لبات عزیزدلم

قبول شدم دانشکده اطلاعات تهران تحقیقات رد شدم دیگه نتونستم برم چون ظرفست ها پر شده یبود دیگه افسرده ...

انشالله❤

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

یعنی الان متاهلی؟؟؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم