2777
2789
عنوان

بیاین بگین مشکل از منه یا ...

244 بازدید | 23 پست

سلام خانما من باردارم و یه ماه تا زایمانم مونده ،یه مدته حال روحیم اصلا خوب نیست ، سنتی ازدواج کردم ولی زندگیم و همسرمو خیلی دوست دارم ، شوهرم واقعا خیلی خوبه از هر لحاظ 

ولی تو این مدت مخصوصا هر چقد که به زایمان نزدیک تر میشم همش احساس میکنم زندگیم وضعش خیلی خرابه همسرم دیگه اون آدم سابق نیست ، همه ی رفتاراش منو اذیت میکنه و بعضی وقتا الکی گریم میگیره تا قبل اینکه خودمو خوشبخت ترین فرد میدونستم الان این احساسو ندارم و چیزای بد به ذهنم میاد به نظرتون مشکل از منه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تازه ازمایش دادم تو محدوده ی نرماله و دکترم گفته استفاده نکن 

والا گلم حال شما الان افسردگیه و بعد از زایمان بدترمیشه و اگه درمان نکنی تا سه سال همراهته

دوز هزار روزی یکی بخور

فک نمیکنم مشکلی باشه ها

تلقین نکن، مسلما قدرت کنترلشو داریم 

دست خودم نیست همش دارم خودخوری میکنم سعی میکنم تو رو همسرم بخندم ولی وقتی تنها میشم همش تو فکرم و به کارای همسرم فک میکنم و احساس میکنم همش‌ منظور داره 

دست خودم نیست همش دارم خودخوری میکنم سعی میکنم تو رو همسرم بخندم ولی وقتی تنها میشم همش تو فکرم و به ...

مدام بگو که دورش میگذره 

منم اعصاب شوهرمو ندارم ولی خودمو کنترل میکنم چون میدونم ایراد از منه و مدام با خودم میگم نمیذارم یچیز شیمیایی تو بدنم منو کنترل کنه 

از محبت خار ها شل میشود😎✌️
والا گلم حال شما الان افسردگیه و بعد از زایمان بدترمیشه و اگه درمان نکنی تا سه سال همراهته دوز هزار ...

باید برم با دکترم حرف بزنم و بگم که این علایمو دارم خیلی میترسم که دچار افسردگیه بعد زایمان میشم