2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زود عصبی میشم عادتم داده اون ناز بخره مثلا یه ذره بره تو خودش تحویلم نگیره ناراحت میشم

پس با این اوصاف که میگی شوهرت عادت کرده؛حالا ممکنه که اون رفتاری که میخواسته رو از شما ندیده باشه..دررابطه با هات سرد شده باشه...

آقا هستم. 

[QUOTE=135415784]پس با این اوصاف که میگی شوهرت عادت کرده؛حالا ممکنه که اون رفتاری که میخواسته رو از شما ندیده باشه..د ...[/QUOبعضی اوقات فکر میکنم میگم انگاری من خیلی بهش گیر میدم

[QUOTE=135415784]پس با این اوصاف که میگی شوهرت عادت کرده؛حالا ممکنه که اون رفتاری که میخواسته رو از ...

افرین..شاید همین یکی از دلایل این حالاتش باشه..سعی کن بیش تر حواست بهش باشه...طوری که این توجه رو احساس کنه

آقا هستم. 
شماهم ایندفعه باید نازشو بخری..

عمرا راسته دوسش دارم ولی خودم برم نه شنیدم میگن پارسال رفت شمال باخواهرش دنبال دخترا بوده نا احت شدم خیلی بهش گفتم میگه جدی گرفتی میخنده

افرین..شاید همین یکی از دلایل این حالاتش باشه..سعی کن بیش تر حواست بهش باشه...طوری که این توجه رو اح ...

بخدا خیلی دارم مثلا بی دلیل بلکم کرد خو ناراحت میشم دعواش میکنم

عمرا راسته دوسش دارم ولی خودم برم نه شنیدم میگن پارسال رفت شمال باخواهرش دنبال دخترا بوده نا احت شدم ...

این رفتارش نشون از کم کم محبتی از سمت شما داره...شاید این طوری می خواد کمبود محبتش رو جبران کنه...

آقا هستم.