2777
2789
عنوان

بچه دوم

150 بازدید | 20 پست

خیلی مردد هستم نمیدونم بیارم یا نه.پسرم خیلی شیطونه یه جا آرومش نمیگیره.میگم شاید برادر یا خواهری داشته باشه با اون سرگرم بشه.خونه مادرم هم نزدیکمه همش میگه بریم اونجا.شرایطم(پسرم دو ماه دیگه سه سالش تموم میشه خودم ۳۳سالمه یه خونه کوچیک هم داریم شوهرمم هم نظامیه)

نمیدونم همش دو دلم برای بچه دوم😐😕

منم دودل بودم ک ناخواسته باردار شدم😉

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دودل بودم ک ناخواسته باردار شدم😉

جلوگیریت طبیعی بود؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

خوددانی 

من که دخترم دوسال شد برا بعدی قراره اقدام کنم

تا سنم کمه بیارم بعدیو

شوهرمم واریکوسل داره میترسم بدتر بشه  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
جلوگیریت طبیعی بود؟

کاندوم.ولی خب همیشه استفاده نمیکرد ک

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
روش پیشگیریت چی بود

کاندو.....

منم پسرم دوماه دیگ ۳سالش تموم میشه خیلیم شلوغه،۵۰روز دیگ دومی یدنیا میاد امیدوارم ک یخورده ارومتر بش ...

پسر شما هم خیلی شیطونه؟؟دوران بارداری سخت نبود با شیطونیای پسرتون؟زایمانت طبیعی بود یا سز؟؟