2777
2789
عنوان

گل مژه بچه دو ساله

712 بازدید | 9 پست

بچم الان سه ماهه درگیر گل مژه هست

یه بار چشم راست میزنه بعد چشم چپ مرتب دستاشو میشورم و صورتشو فایده نداره

چشم راستش دوماه شده کم میشه عفونتش دو روز بعد مثل جوش سر سفید میشه...

دو بار متخصص چشم بردم هرکدوم یه نوع دارو و پماد و .. داده ولی انگار نه انگار

چرا خوووووب نمیشه؟!  

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

هرچشمش که گلمژه زد چشم مخالفشو سرمه بکش زود خوب میشه.اینو مادر بزرگم بهم گفت و امتحان کردم واقعا جواب میده

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

من میزدم فقط با سیپروفلوکساسین خوب میشدم.اونم تازه یه دکتر بسیار معروف تو اصفهان رفتم داد مثل اب رو اتیش شد.حالا تحقیق کن ببین واسه بچت میتونی بدی؟

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچشمش که گلمژه زد چشم مخالفشو سرمه بکش زود خوب میشه.اینو مادر بزرگم بهم گفت و امتحان کردم واقعا جوا ...

تا حالا امتحان نکردم

فرقی نمیکنه سرمه چی باشه؟

الان که هر دو تا چشمش زده  

تا حالا امتحان نکردم فرقی نمیکنه سرمه چی باشه؟ الان که هر دو تا چشمش زده    

خب جفتشونو بزن ببین چی میشه.سرمه خیلی خاصیت داره ایشالا که خوب میشه

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
اهان ممنونم عزیزممممم

خواهش میکنم🌷🌷

سلام دوست عزیز .تو رو خدا به من بگو چشم دخترت چطوری خوب شد . منم دخترم دو سالشه گرفتار. این موضوع شد ...

والا کار خاصی نکردم

دکترش میگفت دستمال رو استریل کن تو اب جوش دو دقیقه بجوشون بزار خنک که شد چشمش رو تمیز کن

روزی دو مرتبه

و دستاش رو تمیز نگه دار...البته اینم خیلی فرقی نداشت... به مرور زمان خوب شد