2777
2789
عنوان

کمتر بودن سن جنین نسبت به سن بارداری

10346 بازدید | 15 پست

خانم های عزیز تو این زمینه تجربه دارید، من خودم تو هفته 34 هستم وزنش رو 1920 زده و سن جنین در قسمتای مختلف بین 31 تا 32 زده، یه کم نگرانم میشه شما هم بگید شما سن بارداری با سن جنین تون مطابقت داشته یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش موقع تولد حوب بود؟ مشکل رشد نداشت وقتی دنیا اومد؟ البته من کلا تا حالا 4 کیلو وزن اضافه کردم

من از اول تا اخر خیلی اضاف کردم

۵۴ کیلو بودم قبل بارداری اخرش شدم ۶۵ شایدم بیشتر 

اما بچه ریز بود ۲۵۵۰ دنیا اومد هیچ مشکلی هم نداشت خدا روشکر الانم تو بغلم خوابه

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
من از اول تا اخر خیلی اضاف کردم ۵۴ کیلو بودم قبل بارداری اخرش شدم ۶۵ شایدم بیشتر  اما بچه ریز ...

البته من دخترم وزنش خوب بود خدا رو شکر، ولی مادر استرس میگیره، خودمم احساس میکنم نباید حساس باشیم چون همه چیز وزن بچه نیست، سلامتی مهمه در کنارش و نشم خوب باشه هم عالیه، من دخترم الان دو سال و نیمشه کلا 11 کیلو هست

البته من دخترم وزنش خوب بود خدا رو شکر، ولی مادر استرس میگیره، خودمم احساس میکنم نباید حساس باشیم چو ...

با اینکه بچم یه کوچولو وزنش کم بود موقع تولد الان خدا روشکر راضیم الان ۳ماهشه

ببین گلم اصلااااا نگران نباش یه خورده بیشتر به خودت برس فقط وزنش کم نباشه موقع تولد دلستر خوبه .ماکارونی .و ...به ۲۵۰۰ برسه کافیه

بعد سونو ها خیلی چرت شدن به من گفتن ۳ کیلو هس فرداش زایمان کردم۲۵۰۰

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
استارتر نی نی به دنیا اومد؟ وزنش خوب بود؟ من هفته ۳۱ هستم مشکل شمارو دارم

عزیزم شما ۳۱ هفته وزن نی نی چند بود سن جنین عقب تر از بارداری بود ؟؟من الان این مشکل و دارم خییییلی داغونم 😔

عزیزم شما ۳۱ هفته وزن نی نی چند بود سن جنین عقب تر از بارداری بود ؟؟من الان این مشکل و دارم خییییلی ...

سلام عزیزم ،فکر میکنم وزنش ۱۵۰۰ گرم بود، شکر خدا به دنیا اومد صحیح و سالم ، دختر من اختلاف استخوان فمور تا موقع زایمان به ۶ هفته رسید و دور شکم ۴ هفته عقب تر بود ، توروخدا اشتباه منو نکن از بارداریت لذت ببر ،بخدا نی نی شما هم سالمه بهت قول میدم،چه روزایی که از سونوگرافی با گریه اومدم بیرون، بچم با وزن ۲۵۰۰ و قد ۴۹ به دنیا اومد و در عرض دو هفته اول کمبود وزنش جبران شد خداروشکر

سلام عزیزم ،فکر میکنم وزنش ۱۵۰۰ گرم بود، شکر خدا به دنیا اومد صحیح و سالم ، دختر من اختلاف استخوان ف ...

من ۳۱ هفته وزنش ۱۳۶۰ گرم خیلی نگرانم دکتر همش میگه بچه ات ریزه باید بترسی و به خودت برسی😭😭خیلی داغونم همش استرس گریه 

خداروشکر عزیزم 😍من میگم برسه به ۲۵۰۰ خیالم راحت میشه 

عزیزم چند هفته زایمان کردی؟طبیعی؟