2777
2789
عنوان

خانوادم با ازدواجم مخالفن😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 37 پست
دلیل مخالفتشون چیه؟

بهونه های الکی میارن میگن شهر دیگس و خوب نمیشناسیم و اصلا تلاش نمیکنن برای اشنایی. ما خیلی همو دوس داریم الان تقریبا شیش ماه میگذره ولی هنوز امیدواریم یه راهی باز بشه برامون..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ببخشید نمیتونم تک تک جواب بدم خالم اصا خوب نیس دیگه هیچ انگیزه ای ندارم نمیدونم باید چیکارکنم شما تجربه ای ندارید یا تو دوروبرتون؟؟ ما واقعا خیلی همو دوس داریم من اصا نمیتونم فراموشش کنم هیچوقت

بابای من گفته روزیکه من تو قبرستون مرده باشم اون پسره میشه شوهرت ولی من عین خیالم نیست نشستم به پا ...

منم همش دلم روشنه که درست میشه ولی بعضی وقتا فک میکنم اگه نشه چی؟نابود میشم واقعا

منم همش دلم روشنه که درست میشه ولی بعضی وقتا فک میکنم اگه نشه چی؟نابود میشم واقعا

من اصح به این چیزا فک نمیکنم

فقط منتظرم

نگین که شمام وختی بچه بودین دلتون میخواس از اون نونا که هایدی میخوره بخورین!
بچه ها من فک میکنم اگه خدا بخاد همه چی درس میشه بنظر شما ممکنه؟ من همش امیدوارم و منتظر.. شما خانواد ...

چدا از من مخالف بودن حتی حلقه اورده بودن بابام زد زیر همچی گفت نمیدم ولی من لج کردم و وایستادم نمیدونم دیگه چیشد ک رضایت داد البته خونواده شوهرم خیلی خوب بودن بعد ۷ماه عقد کردیم ولی در کل خیلی بده الان اگه کوچکترین مشکل برام پیش بیاد حق ندارم به خانوادم بگم چون خودم کم میارم 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
شرایطش خوبه خودشم خوبه خانوادشم خیلی منو دوس دارن ولی خانواده من ازونا خوششون نیومد ینی نخاستن اشنا ...

مامانم چدن شوهرم ترک بود راضی نمیشد کلی مخالفت کرد خیلی عذاب کشیدیم کلی برای شوهرم شرط گذاشت شوهرم همه شرط ها رو انجام داد با این ک مامانم راضی نبود اما ازدواج کردیم تا چند ماه هم باز میگفت جهاز نمیدم و فلان نمیکنم و حق نداری بیای خونه ما من دوران عقدم رو خونه مادر شوهرم بودم بعد انقد دعا خوندم نماز خوندم خدا هم جهازمو برام جور کرد هم بهترین عروسی رو گرفتیم هم الان خونه خودمم با بهترین جهاز البته بیشتر جهاز رو شوهرم اینا دادن اما شوهرم میگه اگه مخالفت های مامانت نبود انقد پی گیرت نمیشدم و تلاش نمیکردم باعث شد مسولیت پذیر تر بشم و این حرفا خلاصه پدرمون در اومد الان عاشق شوهرمه از من بیشتر دوستش داره 😕😕😕

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
چدا از من مخالف بودن حتی حلقه اورده بودن بابام زد زیر همچی گفت نمیدم ولی من لج کردم و وایستادم نمیدو ...

اره منم مامانم میگفت ازت فیلم میگیرم که با رضایت خودت زنش شدی و دیگه حق نداری گلایه کنی منم شوهرم و زندگیمو خیلی دوست دارم اما خب بعضی وقتا دعوامون میشه دیگه ب مامانم اینا نمیگم تا سرکوفت بخورم خیلی هم خوبه خونواده رو قاطی بحثامون نکنیم شوهرمم ب خونواده خودش نمیگهتو سر کله هم میزنیم بعد اشتی میکنیم😕

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی