2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم خواب میدید.بعد گفتم شاید واقعیت باشه که مثلا مردم فکر کنن خواب هستش ولی واقعی باشه😭😭

من همش منتظر بودم ماجرای اوا رو نمایش بدن ولی خبری نشد

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
ما تو خونه شور کردیم،به این نتیجه رسیدیم نکیسا متجاوز بوده😁

به نظر منم کار نکیسا بود.که با چنین نقشه ایی وارد شد ومثلا بگه خیلی مرده وناجی بشه

ولی واقعا دوسش داره

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
نکیسا کدومش بود؟

کوروش تهامی.که زیر دست پدرش هست

به نظر منم کار نکیسا بود.که با چنین نقشه ایی وارد شد ومثلا بگه خیلی مرده وناجی بشه ولی واقعا دوسش د ...

آوا که مقصر اصلیه

ولی اینکه نفر دوم کیه واسم سواله

به نکیسا هم پنجاه پنجاه میخوره متجاوز باشه

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
به نظر منم کار نکیسا بود.که با چنین نقشه ایی وارد شد ومثلا بگه خیلی مرده وناجی بشه ولی واقعا دوسش د ...

دقیقا.بعد اونجا که نشون ماشین شوهر مامانش آتیش زد فهمیدیم خطرناکم میتونه باشه البته اینا حس مامانم که حس ششم قویی داره😅

اخه اوا اونجا به بابای ارش گف کاری کن رستا و ارش بهم برسن.شکامون برطرف شو

پس چرا روز عروسی رستا رو فرستاد پارکینگ که آقا دزده ببردش؟؟؟

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
آوا که مقصر اصلیه ولی اینکه نفر دوم کیه واسم سواله به نکیسا هم پنجاه پنجاه میخوره متجاوز باشه

منم هی منتظرم که مشخص بشه اول هم مقصره😂😂