2777
2789
آره گناه دارن ولی خو ماهم گناه داریم بخدا😢😢😢منم دیگه اگه اذیت کنه ازچیزی که دوست داره محرومش میکن ...

آبجی من به سرم بیخوابی زده خخخ

میگم من کتک از سه سالگی زدم

تو چی؟

ببین حتما قبل رفتن به خونه بابات بهش تذکر بده بگویم دوست داری دختر خوبی باشه

آبجی من به سرم بیخوابی زده خخخ میگم من کتک از سه سالگی زدم تو چی؟ ببین حتما قبل رفتن به خونه بابا ...

سلام قربونت بشم شرمنده من درحال جمع آوری وسایل واسه اسباب کشی هستم زیادوقت نمیکنم بیام سایت گلم😔منم همین حدودا بود.بهش میگم خواهرجان یه عالمه هم قول میده میگه دخترخوبی میشم اذیت نمی کنم ولی اونجا که رفتیم انگارنه انگار😭

به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی من به سرم بیخوابی زده خخخ میگم من کتک از سه سالگی زدم تو چی؟ ببین حتما قبل رفتن به خونه بابا ...

مثلا امروزظهرمن توی اتاق خواب درازکشیده بودم دیدم اومدجاروی اسباب بازیش دستش بودگفت مامانی بوش کن منم بوش کردم ولی چیزی نفهمیدم گفتم بوی چی میده گفت اگه بگم دوسم نداری دیگه بلندشدم رفتم دیدم تمام پودرلباسشویی رو ریخته روی فرشاووسایل😤😣

سلام قربونت بشم شرمنده من درحال جمع آوری وسایل واسه اسباب کشی هستم زیادوقت نمیکنم بیام سایت گلم😔منم ...

سلام خواهر گلم فدات شم فرشته آسمونی

دشمنت عزیزم

به سلامتی و دل خوش

انشاءالله خونه امیدت باشه 

وای میدونم ابجی 

البته یه چیزی هست شاید آنجا جون میدونه دعواش نمیکنی ترسش میریزه

مثلا امروزظهرمن توی اتاق خواب درازکشیده بودم دیدم اومدجاروی اسباب بازیش دستش بودگفت مامانی بوش کن من ...

وای بمیرم برات 

من البته برای اینطور خرابکاریا کتک نمیزنم معمولا 

دخترم معمولا سر لجبازی کتک میخوره 

مثلا صبح باید می رفتیم جایی لباس دیگه میخواست بپوشه من هم تو این موارد خیلی سخت گیرم آخر دیگه هم تنبیهش کردم حسابی و بعد لباس پوشید 

سلام خواهر گلم فدات شم فرشته آسمونی دشمنت عزیزم به سلامتی و دل خوش انشاءالله خونه امیدت باشه  ...

سلام دوست خوبم.خدانکنه عزیزدلم.

مرسی عزیزم❤

چرااونجاهم دعواش میکنم ولی چون مامان بابام طرفشو میگیرن اونم به حرف من توجه نمیکنه دیگه😞

وای بمیرم برات  من البته برای اینطور خرابکاریا کتک نمیزنم معمولا  دخترم معمولا سر لجبازی ...

اینم پودرا رو از روی لجبازی ریخت وگرنه خودش میدونه کارخوبی نیست😭چی بگه آدم ان شاالله آخروعاقبتشون به خیرباشه😁

سلام دوست خوبم.خدانکنه عزیزدلم. مرسی عزیزم❤ چرااونجاهم دعواش میکنم ولی چون مامان بابام طرفشو میگیر ...

ای جانم آره دیگه میدونم من همین همین مسئله را دارم

میرم تبریز اصلا از گل کمتر نیتونم بگم چه برسه به کتک

دیروز زدیش؟؟

راستی شما عربین گلم؟؟

ای جانم آره دیگه میدونم من همین همین مسئله را دارم میرم تبریز اصلا از گل کمتر نیتونم بگم چه برسه به ...

آره همه ش پدربزرگ مادربزرگا بچه ها رولوس میکنن😫البته من شوهرمم خیلی لوسش میکنه😣

دروغ نگم آره یکی زدم روی دستش😖

نه عزیزدلم عرب نیستم بختیاری م