تیناز71 مدیر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1281 عنوان بادخترم چیکارکنم بابچه ها نمیسازه خیلی هم لجبازه😢 | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 53 پست ممنون میشم هرکی راهکاری بلده راهنمایی م کنه😍 به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد 1399/02/15 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه271 عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 20979 آره گناه دارن ولی خو ماهم گناه داریم بخدا😢😢😢منم دیگه اگه اذیت کنه ازچیزی که دوست داره محرومش میکن ... آبجی من به سرم بیخوابی زده خخخمیگم من کتک از سه سالگی زدمتو چی؟ببین حتما قبل رفتن به خونه بابات بهش تذکر بده بگویم دوست داری دختر خوبی باشه
تیناز71 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1281 آبجی من به سرم بیخوابی زده خخخ میگم من کتک از سه سالگی زدم تو چی؟ ببین حتما قبل رفتن به خونه بابا ... سلام قربونت بشم شرمنده من درحال جمع آوری وسایل واسه اسباب کشی هستم زیادوقت نمیکنم بیام سایت گلم😔منم همین حدودا بود.بهش میگم خواهرجان یه عالمه هم قول میده میگه دخترخوبی میشم اذیت نمی کنم ولی اونجا که رفتیم انگارنه انگار😭 به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد
تیناز71 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1281 آبجی من به سرم بیخوابی زده خخخ میگم من کتک از سه سالگی زدم تو چی؟ ببین حتما قبل رفتن به خونه بابا ... مثلا امروزظهرمن توی اتاق خواب درازکشیده بودم دیدم اومدجاروی اسباب بازیش دستش بودگفت مامانی بوش کن منم بوش کردم ولی چیزی نفهمیدم گفتم بوی چی میده گفت اگه بگم دوسم نداری دیگه بلندشدم رفتم دیدم تمام پودرلباسشویی رو ریخته روی فرشاووسایل😤😣 به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد
معصومه271 عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 20979 سلام قربونت بشم شرمنده من درحال جمع آوری وسایل واسه اسباب کشی هستم زیادوقت نمیکنم بیام سایت گلم😔منم ... سلام خواهر گلم فدات شم فرشته آسمونیدشمنت عزیزمبه سلامتی و دل خوشانشاءالله خونه امیدت باشه وای میدونم ابجی البته یه چیزی هست شاید آنجا جون میدونه دعواش نمیکنی ترسش میریزه
معصومه271 عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 20979 مثلا امروزظهرمن توی اتاق خواب درازکشیده بودم دیدم اومدجاروی اسباب بازیش دستش بودگفت مامانی بوش کن من ... وای بمیرم برات من البته برای اینطور خرابکاریا کتک نمیزنم معمولا دخترم معمولا سر لجبازی کتک میخوره مثلا صبح باید می رفتیم جایی لباس دیگه میخواست بپوشه من هم تو این موارد خیلی سخت گیرم آخر دیگه هم تنبیهش کردم حسابی و بعد لباس پوشید
تیناز71 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1281 سلام خواهر گلم فدات شم فرشته آسمونی دشمنت عزیزم به سلامتی و دل خوش انشاءالله خونه امیدت باشه ... سلام دوست خوبم.خدانکنه عزیزدلم.مرسی عزیزم❤چرااونجاهم دعواش میکنم ولی چون مامان بابام طرفشو میگیرن اونم به حرف من توجه نمیکنه دیگه😞 به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد
تیناز71 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1281 وای بمیرم برات من البته برای اینطور خرابکاریا کتک نمیزنم معمولا دخترم معمولا سر لجبازی ... اینم پودرا رو از روی لجبازی ریخت وگرنه خودش میدونه کارخوبی نیست😭چی بگه آدم ان شاالله آخروعاقبتشون به خیرباشه😁 به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد
معصومه271 عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 20979 سلام دوست خوبم.خدانکنه عزیزدلم. مرسی عزیزم❤ چرااونجاهم دعواش میکنم ولی چون مامان بابام طرفشو میگیر ... ای جانم آره دیگه میدونم من همین همین مسئله را دارممیرم تبریز اصلا از گل کمتر نیتونم بگم چه برسه به کتکدیروز زدیش؟؟راستی شما عربین گلم؟؟
تیناز71 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1281 ای جانم آره دیگه میدونم من همین همین مسئله را دارم میرم تبریز اصلا از گل کمتر نیتونم بگم چه برسه به ... آره همه ش پدربزرگ مادربزرگا بچه ها رولوس میکنن😫البته من شوهرمم خیلی لوسش میکنه😣دروغ نگم آره یکی زدم روی دستش😖نه عزیزدلم عرب نیستم بختیاری م به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد