همه اينستا و پيج ها و كانال ها سياست زنونه ياد ميدن واسه بعد ازدواج من ك مجردم و ازدواج نكردم و سياست دخترونه ندارم چيكار كنم؟بياين يكم سياست دخترونه يادم بدين
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
يعني چي؟چطوري نگم؟مثلا در جواب طرف سكوت كنم؟چطوري باشم؟خودم از اين دختراي سر زبون دار شلوغم
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
ب نظرم سیاست یادگرفتنی نیس اصلا این متن ها هم تاثیر نداره چون تو موقعیتش یادت میره بعضی چیزا ...
به خدا راس ميگي
من اينقدر ساده و احمقم🤦🏻♀️
نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منممیشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )
مثلا یه سوالی میپرسن یه جواب کوتاه بده و خیلی توضیح نده
مثلا دوس پسري ك ميخواد برگرده رو چطوري تو اب نمك بخوابونم؟نميخوام باش باشم تا وقتي بهش مطمئن نشدم بعدم چنتا خاستگار دارم ك نديدمشون هنوز ميخوام ببينم انتخاب كنم اما تو اب نمك خوابوندن بلد نيسم
منم هرچي كشيدم از اين زبون كشيزم ك همه فك ميكنن چقدر من بلدم ولي بعد ميبينن چقدر ساده و احمقم🤦🏻♀️