2777
2789
عنوان

بازشدن دهانه رحم

172 بازدید | 20 پست

سلام دوستان خواهشا اگه اطلاعات دارین جواب بدین 18 هفته و 3 روز هستم امروز رفتم سونو گف 2.5 میلیمتر دهانه رحمت باز شده استراحت مطلق داده دکترم بهم تورو خدا اگه کسی تجربشو داره راهنماییم کنه خطرناکه یا ن؟

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش بگی سرکلاژت کنن

فدای تو از موقع سرکلاژ گذشته

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
گلم چطور فهمیدی مگه طول سرویکست چنده

تو سونو بهم گف

دوست من سه سانتی باز بود دکتر استراحت داده بود پلی بیچاره بچش تو شش ماهگی سقط شد بیچاره 😞

ای جماعت عاشقم من... عشق جذابم حسین دی.... هچکسه باش ایرمرم چون منیم اربابیم حسین دی 😭😭😭😭

عزیزم فک کنم تا ۲۰ یا ۲۲ هفته میکنن ولی اگه هم نکردن پساری بزار 

امپول داده بهت ؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
طول سرویکست چند بود اول

نمیدونم نزده تو سونوم اولی فقط زده بود نرمالخ

منم طول سرویکسم کمه بهتره تا وقت دارم برم سرکلاژ 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اطول سرویکست چنده چرا توضیح نمیدی

فدای تو نزده زده نرماله الان عکسشو میزارم

منم طول سرویکسم کمه بهتره تا وقت دارم برم سرکلاژ 

تا 16 هفته میشه برا من 2 هفته گذشته