2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین یه لحظه

112 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من ماست درست کردم با این شیر کیسه ای ها و مایه اش هم ماست کم چرب بود. 

4 تا لیوان شیر بود نصف لیوان مایه ماست. 

هم اینکه 12 13 ساعت طول کشید تا بست بعد هم این که با وجود اینکه قالبی در اومده ولی کشدار شده

می دونید چرا کش میاد ماستش

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
۱۲،۱۳ ساعت😮 من وقتی ماست میزدم ۳ساعت نهایت ۴ساعت بیشتر نمیذاشتم

نمی دونم چرا اینقدر دیر میگیره قبلا دو بار درست کردم دو ساعته می گرفت الان اینطوریه

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف ليوان كه ترش ميشه كمتر از ١ قاشق هم بس بود

از شف طیبه دستورش برداشتم

یعنی یه قاشق هم کافیه

اره ما ماست شيرين ميخوريم مثلا هر ٥ كيلو شير ١ قاشق كافيه 

آهان ممنون امتحان کنم ببینم درست میشه

من مامانم برا حدود ۳-۴کیلو شیر کمتر از دوقاشق ماست میزنه

ممنون

دوباره ماست درست می کنم با یه قاشق مایه ماست ببینم چی میشه