2777
2789

ب نظر شما یه دوس پسری ک ۳ ماهه باهات اشنا شده و اصلا اسم رابطه جنسی نمیاره فقط در حد بوسه از اینکه یه لحظه ناراحت شی اذیت میشه خیلی هواتو داشته باشه تاریخ ریز ریز چیاتو داشته باشه تاریخ تولدتو ک ۱ بار فقط بهش گفتی و بعداز ۱ ماه میپرسی یادشه حتی خوراکیایی مورد للاقتو  ک یه بار فقط وسطا حرفا گفتی و هم یادشه و اینکه شب اول اشنایی بهش بگی بهتر ک تنهایی بگه ن دیگه سنم داره میره بالا..و اینکه بگه نترس اگه اجیت فهمید با همیم من شجاعتشو دارم بخواد بام حرف بزنه باش حرف میزنم و نمیترسم.و اینکه واست بی مناسبت کادو بخره یه بار ولی ها...و راحت بات دردو دل کنه و اینکه امروز بحث شد گفتم دوس داری پسر اینجوری گفت ن من دختر دوس دارم بعد من بش گفتم دختر زشت مثه خودت گفت شایدم شبی مادرش بشه ..منم گفتم بزار من برم بعد بگو شبی مادرش جلو من میگی بعد برگشت گفت ک میدونستی من زن نمیگیرم گفتم مگه میشه تا اخرش تنها بمونی گفت اخه کسی زن نمیگیره مردم دختر میگیرن گفتم م شوخی کردی گفت نهه ولی جدی میخواسنم بگیرم گرفته بودم ۲۸ سالشه  بنظر من خواسته ببینه من نظرم چیه بنظر شما این اقا فقط میخواد دوس بمونه یا نیت داره بیشتر بشناستم واسه ازدواج ..اخه اوایل گفته بود من از ازدواج سنتی بدم میاد ازدواج با شناخت خوبه و خانوادمم اجبارم نمیکنن و میدونن تصمیم الکی نمیگرم لطفا نظراتو بگید واسم مهمه ❤

ته این رابطه را خوب نمیببنم☹

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دل نبند هنوز تکلیفشو با خودش نمیدونه عاشقت هم نشده وگرنه اینطور نبود

اره من با خودم گفتم  ۲ ماه دیگه بهش میگم میخوای فقط دوس باشیم همینجور یا فکر دیگست اگه میخواد دوس بمونه ک دیوونم وابستش بشم و اخرش هیچ کم بدبختی نکشیدم

سعی کن زیاد احساسی رفتار نکنی تو رابطه بیشتر عاقلانه پیش بری اگه پسر خوبی باشه درخواست نابجا هم نده ادامه رابطه ضرری نداره به شرطی که زیاد وابسته نشی که بعدا اگه نشد ضربه نبینی

خیلی دل نبند هنوز تکلیفشو با خودش نمیدونه عاشقت هم نشده وگرنه اینطور نبود

عاشقش بود چطور بود مثلا🤔 چرا عین زهرا سریال ییلدیز عشقارو متوجه نمیشم من😂😐

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
چرا

نمیدونم ولی حسم خوب نبود بهش.البته باعرض معذرت

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻
سعی کن زیاد احساسی رفتار نکنی تو رابطه بیشتر عاقلانه پیش بری اگه پسر خوبی باشه درخواست نابجا هم نده ...

خیلی خوبه الکی نمیگم خوبه من متاسفانه تجربه تلخ داشتم و میدونم این الکی نیست رفتاراش  اخه اگه نخوادم چرا میگه با اجیت حرف میزنم اجیم میدونه ها من بش گفتم نمیدونه ک پرو نشه