سلام دوستان من میخوام ماشین ظرفشویی بخرم. تو چند تا کانال که مخصوص بانه و گناوه هست قیمتها مناسبتره ولی چون کلا گرون هست کمی نگرانم اگر کسی خرید انجام داده و هم از محصول راضی بوده و هم ارسالش خوب بوده لطف کنه ادرس کانال یا سایت رو برام بزاره. در کل هر توضیحی در این زمینه دارید خوشحال میشم وقت بزارید و برام بنویسید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به شخصه تجربه ای ندارم ولی در کل هم به این موضوع خوشبین نیستم میگم یه تومن ارزش ریسک نداره در برابر اون قیمت بالا.ولی در کل منم میخام بخرم شما چه مارکی مد نظرته؟
من به شخصه تجربه ای ندارم ولی در کل هم به این موضوع خوشبین نیستم میگم یه تومن ارزش ریسک نداره در برا ...
اگه یه تومن بود که بیخیال میشدم بحث سر ۴ تا ۵ تومن هست عزیز. من تصمیم دارم ال جی بخرم. هرچند بوش واقعا عالیه. تو این کانالها میشه با ۱۱ تومن بوش خرید ولی بیرون ۱۷ تومن هست . ال جی هم شاید ۹و نیم ۱۰
ریسکش زیاد،،یکی از بانه خرید کرده بود اورد خونه زد ب برق تا کار نمیکنه طرفم ک تحویل نمیگیره ،،،گارانتی ندارن،،،،ما به گناوه نزدیکیم دوست ی ماه پیش خرید ۶تمن از گناوه نمیدونم چ مارکی ولی
شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
اگه یه تومن بود که بیخیال میشدم بحث سر ۴ تا ۵ تومن هست عزیز. من تصمیم دارم ال جی بخرم. هرچند بوش واق ...
اگه پولت میرسه که بتونی بوش رو بخری عالیه اکثرا دور و بریای من دارن راضین،بعد نظرت رو سامسونگ چیه؟از اونم خیلی تعریف شنیدم هر چند که الان میگن خیلی کم هست و هرجایی نداره .
البته از تل جی هم خوب میگن منم تی وی و سایدم ال جی خیلی خوبن