2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین راهکار بدید

180 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها یکی از دغدغه های این روزهای من لاغر شدن هست 

من چای سبز و کافئین نمیتونم بخورم چون کیست دارم 

درباره ی چای ماچا چی میدونید و چه راهکاری دارید تو رو خدا جواب بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ناشتا آب ولرم و سرکه سیب و عسل میخوردم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

ورزش و پیاده روی هم برای کیست خوبه هم لاغری

روزی یک ساعت پیاده روی تند بکن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

این چیزها لاغرت نمیکنه

فقط از همین الان حجم غذاهایی که میخوری و کم کن و حتما ورزش یا پیاده روی روزانه رو انجام بده

هله هوله و شکرو غذای چرب هم نخور

فقط اینجوری لاغر میشی ولاغیر

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
تأثیر داشت ؟

بله من خیلی لاغرشدم ...سرکه سیب یه قاشق تو یه لیوان آب ولرم بریزین وباعسل میل کنین

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خیلی سخته خداییش

اگه نبود که الان همه هیکلشون رو فرم بود

ولی خیلی هم سخت نیست فقط یه هفته طول میکشه تا عادت کنی اراده کنی حله

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
اگه نبود که الان همه هیکلشون رو فرم بود ولی خیلی هم سخت نیست فقط یه هفته طول میکشه تا عادت کنی اراد ...

باید سعی  کنم دیگه 

من چاق نیستم مشکل اینه که شکم دارم الان حس میکنم مثل زنان باردار شش ماهه شدم