2777
2789

سلام خانوما. 

من ی دختر دانشجوی پرستار هستم 

تا ب حال با هیچ پسری ارتباط دوستی نزدیکی نداشتم و حتی پسری رو لمس کرده باشم . 

چون جز خط قرمز های من بوده و اصلا از اینکار خوشم نمیومده 

اقا پسری از دانشگاه ب من پیشنهاد اشنایی دادن و رشته شون پزشکی هست من از طریق ی دوستشون 

بهشون معرفی شدم 

هنوز هم رو ندیدم اما در اینده قصد دیدار داریم که هم رو از نزدیک ببینیم . 

مدتی هست که چت میکنیم و تا حدودی صمیمی شدیم و حس خوبی نسبت ب هم داریم و راجب عقاید و دیگر معیارامون بهم نزدیکیم 

مشکل من ملاقات حضوریمون هست ایشون نطرشون این بود ک داخل ماشین هم رو ببینیم ک مشکلی برامون پیش نیاد و حرف در بیاد برامون 

اما این اقا میگن که به خاطر علاقه و حسی ک ب من دارن احتمالش هست ب من دست بدن یا دستم رو لمس کنن.

میخام بدونم چطور بهشون بگم اینکارو نکنن و بارها هم گفتم از این کار خوشم نمیاد اما خب سر سنگین شدن .

یا جای دیگری برای ملاقات پیشنهاد دادم رضا ندادن.

از طرفی هم گاهی میگن اگه بهم نرسیدیم  شما از دستم ناراحت نمیشید از اینجور صحبتا 

دقیقااا باید چ کنم تو این شرایط 

الان تنها چیزی ک تو ذهنمه این رابطه رو تموم کنم نمیخام فردا روزی لمس بشم و تهش رسیدنی بهم نباشه 

لطفااااااا کمکم کنید 

وااااای توام مث منی بم گف بیا تو ماشین هیچجا دیگ نمیشه بعدم اخر خواس تجاوز کنه

هی دخترررر پسری ک تورو واسه ازدواج بخواد نمیترسه از اینک با یکی دیده بشه گول نخور

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خط این نشون الان میگ باید دست بدی

پس فردا میگ بدون ببخشید س.س نمیشه قول میدم تهش اینه پس عفتتو حفظ کن تهش واست قاقول نشه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بهش بگو اعتقاد من اینه که کسی من رو لمس نکنه شما هم احترام به عقاید من بذار کسی که به عقایدت احترام نذاره به در نمیخوره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

قبل از اشنایی سعی کن حس و علاقه به وجود نیاد و به جای احساسی ، منطقی پیش ببرید کارتونو

اون اقاهم باید به عقایدت احترام بذاره

حالا اگه واقعا قصدتون فقط اشناییه و دوستی نیست ، بهش بگو نمیخوام حس عمیق بوجود بیاد دست نمیدم

با خودم درگیرم...
وااااای توام مث منی بم گف بیا تو ماشین هیچجا دیگ نمیشه بعدم اخر خواس تجاوز کنه هی دخترررر پسری ک تو ...

دقیقا درسته 

کلا وقتی میگه فقط ماشین یعنی قصد خوبی نداره وگرنه اگه میخواست برا ازدواج ک همه جا نشونت میداد 

گویا قصد خوبی نداره. اگه گفتی و به نظرت احترام نمی‌ذاره اصلا نشونه خوبی نیست. به نظرم با خودش فکر میکنه شما محو پزشک بودن ایشون شدید  نمیتونی به این سادگی باهاش کات کنی.و کلا قصدش ازدواج نیست. یه دوره دوستی و بعدهم یه خداحافظی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

اخه میگفتن قصد مزاحم ندارن برای من قصدشون ازدواجه و طوری صحبت میکننن واقعا جدیه از طرفی هم مطرح کردم چرا به هم کلاسیاتون پیشنهاد آشنایی ندادین گفتن بد حجاب بودن یا بد اخلاق  یا لاغر یا از این قبلی موارد ...

یا ظاهر مناسبی نداشتن ...