2777
2789
عنوان

علائم بارداری قبل از موعد .خواهش میکنم جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 43 پست
منم بعضی وقتا حالت پریودی دارم

اگه ب موعدت شده.بی بی بزن.من ک موعدم میشد فردا.دیشب حتی بی بی گرفتم اگه مثبت نشد گرمیجات بخورم.دیگه دیشب پری شدم.حالا نمیدونم روز اولم دیشب حساب کنم یا امروز؟همیشه شب میشم روز اولم حساب میکنم.میخام این ماه قرص بخورم نمیدونم کدوم حساب کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن حالا فعلا تا ۱۹ وقت دارم تو چی چیکار کردی

نه منم هیچ کاری نکردم.به دکترم گفتم این علائم رو دارم.گفت علائم تخمک گذاریه

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
اگه ب موعدت شده.بی بی بزن.من ک موعدم میشد فردا.دیشب حتی بی بی گرفتم اگه مثبت نشد گرمیجات بخورم.دیگه ...

از همون وقتی ک پری شدی روز اول حساب میشه

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
از همون وقتی ک پری شدی روز اول حساب میشه

من همیشه لنگ این مشکل بود.ک اگه شب باشه یا اخر شب کی روز اوله.همون شب روز اوله یا فرداش.اخه همیشه شب یا نصفه شب میشم.پس امروز روز سومم حساب میشه

من همیشه لنگ این مشکل بود.ک اگه شب باشه یا اخر شب کی روز اوله.همون شب روز اوله یا فرداش.اخه همیشه شب ...

اره ببین اگه سر شب بشی روز اول اگه نزدیک روز باشی فردا روز اولته

اره ببین اگه سر شب بشی روز اول اگه نزدیک روز باشی فردا روز اولته

حساب کردم.سرشب بود.پس روز اولم حساب میشه.میخاسم لتروزول بخورم.خدا کنه ک نتیجه بگیرم.از دارو خسته شدم.میترسم ضرر داشته باشه

حساب کردم.سرشب بود.پس روز اولم حساب میشه.میخاسم لتروزول بخورم.خدا کنه ک نتیجه بگیرم.از دارو خسته شدم ...

چرا کلومفین نمیخوری؟؟

بچه نداری؟؟

چرا کلومفین نمیخوری؟؟ بچه نداری؟؟

چرا دارم.کلومیفن خیلی قویه.من چون با لتروزول و امپول فولیکولم خیلی بزرگ شد ک کیست شدم.این ماه دارم سرخود لتروزول تنها استفاده میکنم.دخترم با همین لتروزول تنها باردارشدم.

چرا دارم.کلومیفن خیلی قویه.من چون با لتروزول و امپول فولیکولم خیلی بزرگ شد ک کیست شدم.این ماه دارم س ...

دوست داری بچه دومت چی باشه؟؟؟

چون اولی دختره دومی دوس دارم پسر باشه.البته من ی پسر دارم ک بچه اولمه از ازدواج سابقم اون کلومیفن خو ...

چیزی هم خوردی ک پسر بشه

چیزی هم خوردی ک پسر بشه

فقط گرمیجات.اونم ی مدت خیلی خوردم.دوماه پیش ک دیگه خاستم جلوگیری کنم نخوردم.چیزخیلی خاصی نخوردم.فقط موقع اقدام میخام خودم با جوس شیرین شستشو بدم و سعی کنم تخمک گذاریم اقدام کنم

فقط گرمیجات.اونم ی مدت خیلی خوردم.دوماه پیش ک دیگه خاستم جلوگیری کنم نخوردم.چیزخیلی خاصی نخوردم.فقط ...

میشه هروقت ک باردار بودی بهم بگی