2777
2789

لطفا نگین تلقینه یا الکیه.

من یه هفته دیگه موعدمه.ولی کمردرد دارم رگ های سینه هام خیلی واضع شده.زیر دلم تیر میکشه.لطفا هرکی باردار بود با این علائم جواب بده.ممنون میشم

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
علائم بارداری و پریود خیلی شبیه همدیگه هستن

تاحالا اینجوری نشدم

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم و همه علایم پری دارم

چن روزه دیگه جیگرم خون شده .تکرر ادار خستگی.کمردرد ولی وایمیسم سرپا سرگیجه دارم دلم تیر میکشه

من سینه هام نوکش خیلی حساس شده بوده دومیشم نفسم زود تنگ می شد به نفس نفس میوفتم سومیشم تا قبل از یک ماهگیم هرچی غذا میخوردم سیر نمیشدم همش گشنه بودم نصف شب از گشنگی بلند میشدم

من این علائم رو قبل از موعد داشتم ، بی بی چک گذاشتم منفی شد ولی حامله بودم

چن روزه دیگه جیگرم خون شده .تکرر ادار خستگی.کمردرد ولی وایمیسم سرپا سرگیجه دارم دلم تیر میکشه

منم دقیقا دیگه تحمل ندارم 

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
من سینه هام نوکش خیلی حساس شده بوده دومیشم نفسم زود تنگ می شد به نفس نفس میوفتم سومیشم تا قبل از یک ...

منم بیبی گذاشتم ولی منفی بود میدونم  زوده.

ولی خیلی احساس تشنگی میکنم .خیلی دیر به دیر گشنم میشه کمرم درد میکنه زیر دلم تیر میکشه.تکرر ادار دارم

تکرر ادرار هم دارم

من علایم باردار قبل موعدم تکرر ادرار بود.2روز دیگه موعدمه قرص جلوگیری  بخاطر کیست میخوردم ولی چون انتی بیوتیک میخوردم میگم شایدمعجزه شه باردار باشم.دیروز حالت پریود شدید داشتم نشدم.البته تکرر ادرار ندارم.

من سینه هام نوکش خیلی حساس شده بوده دومیشم نفسم زود تنگ می شد به نفس نفس میوفتم سومیشم تا قبل از یک ...

عه چه جالب باوجود بیبی چک منفی باردار بودی؟چجوری

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
منم بیبی گذاشتم ولی منفی بود میدونم  زوده. ولی خیلی احساس تشنگی میکنم .خیلی دیر به دیر گشنم می ...

بچه دومته؟؟

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
من علایم باردار قبل موعدم تکرر ادرار بود.2روز دیگه موعدمه قرص جلوگیری  بخاطر کیست میخوردم ولی چ ...

منم بعضی وقتا حالت پریودی دارم

منم اینجوریم و همه علایم پری دارم

چیشد پری اومد